Dzeloņdrātis un pienenes

1989. gada vasara no jauna pusaudža viedokļa bija lieliska. Kas gan varētu būt labāks par neviena netraucētu laiskumu siltā vasarā? Var gulēt, cik gribas, lasīt gultā līdz pēcpusdienai, gultas saklāšanu atlikt uz nenoteiktu laiku, kā arī bezgalīgi klausīties Rīgas Čiekurkalna tirgū iepirktās lentas uz vecākiem nesen izdīktā magnetofona. Gaisā ir pārmaiņas, vecāki pazuduši Tautas frontē un jaunas, dramatiski citādas dzīves gaidās un, sekojot tolaik ierastajai tradīcijai, neko daudz par politiskajām norisēm neskaidro, jo paši nezina, kas īsti notiks, un arī mazliet baiļojas, ka pārāk skaidri formulēti politiski uzskati jaunam pusaudzim galu galā var būt par skādi.

23. augustā šo brīnišķīgo dienas ritu pārtrauca mūsu padomju dzīvoklītī ieskrējušais tētis, steigā paziņojot, ka mums ar māsu tūliņ jābūt gatavām, jo Baltijas ceļātrūkstot cilvēku.
Pēc pāris minūtēm ar ģimenes pelēko žiguli desojām Iecavas virzienā. Piebraucām pie grupas cilvēku, un mums pretī skienošs cilvēks nokliedza, “jūs, meitenes, cik ātri vien varat, skrieniet gar cilvēku ķēdi uz priekšu, tur ir pārrāvumi, tos jāaizpilda”.
Savas skolas vieglatlētikas pulciņā jau biju uzrādījusi labus rezultātus garos sprinta skrējienos, un, iespējams, šis bija mans labākais rezulāts. Pēdējā mirklī paguvu aizpildīt pārrāvumu, rokas sadevās un pa ķēdi uz priekšu ceļoja spēcīga enerģija – no laiskas, neapzinātas pusaudža eiforijas līdz elektrizētai politiskai demonstrācijai vienā mirklī. Tad sekoja 1990. gada Dziesmusvētki, kuru noslēguma koncertā uz mirkli pārstāja līt un debesīs parādījās pilns varavīksnes loks. Gaismaspili dziedājām vairākas reizes.
1991. gada barikādes mums, Jelgavas skolniecēm, jau bija regulāra ekskursija – pa dienu klasē, vakarā – ar vilcienu prom uz Vecrīgu. Elpojām ugunskuru dūmus, staigājām pa smilšu maisu labirintiem, klausījāmies pieklusinātās sarunās un radio skaņās, un mazliet baidījāmies un nebaidījāmies vienlaicīgi. Pavasarī mums, robežpaaudzei starp padomju laikiem, Atmodu un savu, atjaunotu valsti, bija eksāmeni, tajā skaitā krievu valodā. To kārtojām vēl “pēc pilnas programmas” – gan smago gramatikas daļu, gan runu. Tā man veicās labāk un ar kvēlu pārliecību eksāmena komisijai noskaitīju garu citātu no Ļermontova poēmas “Mciri” par jauna cilvēka neremdināmām ilgām.
Pavisam drīz vecākiem paziņoju, ka tālākas mācību gaitas man turpināsies vai nu Kultūras akadēmijā – tolaik pilnīgi jaunā, Tautas frontes aktīvista, filozofa un sociologa Pētera Laķa izlolotā “jaunā tipa” augstskolā, vai nekur. Visus vecāku piedāvājumus mācīties “augstskolās ar tradīcijām” noraidīju kā stagnātismu. Augstskolā konkurss bija mežonīgs, paliku nedaudz zem svītras, un sekoja vecāku ultimāts – mācības jāturpina. Jebkur, bet jāturpina. Dokumentu pieņemšana nebija beigusies tikai Daugavpils Pedagoģiskajā instititūtā, bet mani jau iesniegtie dokumenti bija iesprūduši kādos birokrātijas ganģos, tāpēc kopā ar mammu šturmējām tolaik tautas izglītības ministra Andra Piebalga kabinetu un pie dokumentiem tomēr tikām.
Daugavpils tajā laikā bija drūma vieta. Ļaunas priekšnojautas radīja jau brauciens vilcienā. Gaisā spriedze, cilvēki klusiņām klausās radio. Izkāpusi uzreiz meklēju telefona būdu. Mamma bija sākusi organizēt Jelgavas zemnieku apvienību, pulcinot Zemgales ļaudis, kas cerību pilni sapņoja par Latvijas lauku atdzimšanu. Zvanīju uz “štābu” – mazu istabiņu Jelgavas rajona izpildkomitejas ēkā. Mūsu sarunas fonā dūca un mutuļoja cerības un bailes, jo tieši tajā dienā Maskavā bija sācies 1991. gada augusta pučs. Mamma teica – dari, kas tev jādara, ar Latviju viss būs labi.
Kad gājām pa ielu un runājām latviski, cilvēki Daugavpils ielās atskatījās. Nonākusi Parādes ielas kopmītnēs, tiku iepazīstināta ar kārtību – dušās nav gaismas, siltais ūdens – vienreiz nedēļā, istabā – piecas studentes. Manas asprātīgās studiju biedres jau bija “labiekārtojušās” – dzelzs gultas, nostiprinātas ar no skolas ēdnīcas atnestām  metāla dakšiņām un nažiem, saceltas viena uz otras, izbrīvējot telpu dzīvei. Mūsu istabiņa drīz vien kļuva par “laimīgāko baraku nometnē” – pie mums smaržoja tēja, uz mazas plītiņas sautējās no mājām atvestas kotletes un uz sienas pie manas gultas rindojās tolaik modē esošās japāņu haikas. Šim gadam pieder arī mans oriģināldzejojums šajā žanrā: “Dzeloņdrātis, kas ierobežo manu dzīvi,/Šodien skūpstās/Ar pienenēm ceļmalā”.
Pēc daudziem gadiem, apciemojot Daugavpils Rotko muzeju un nakšņojot mākslinieku rezidencē Daugavpils cietoksnī, devos agra rīta pastaigā pa cietokšņa uzbērumu. Bija maģisks rīts – vienā pusē Daugava, otrā – snaudošais Rotko muzejs vēsturiskajās ēkās.
Pie sevis pabrīnījos, kāpēc 1991. gada Daugavpilī par šo objektu neko nezināju. Bet, protams! Manā Daugavpils gadā tas taču vēl bija pilnībā padomju karaspēka kontrolēts.
Pavasarī ar spožu rezultātu iestājos kārotajā Kultūras akadēmijā. Uzzinot, ka aizeju no Daugavpils Pedagoģiskā institūta, mana brīnisķīgā angļu valodas pasniedzēja Rumjanceva, kas mūsu, studentu, acīs iznesās kā īsta angļu lēdija, man satraukti teica: “But Lolita, you MUST study!”*. “Oh I will, but in Riga!”**, lepni atbildēju.
Padomju armiju no Latvijas sāka izvest 1992. gadā. 1993. gada vasaru strādāju Zviedrijā, ģimenes viesu namā laukos. Atgriežoties Rīgā, atbrīvojumu no eksāmena un augstāko atzīmi zviedru valodā saņēmu, jo vienīgā savā klasē zināju, kā zviedriski ir “ezis” un “vāvere”. Bija sākusies cita dzīve.
*Lolita, tev jāstudē!
**Protams, bet Rīgā!

Komentāri

  1. Sveiki, dāmas un kungi, vai jums steidzami nepieciešams biznesa aizdevums, personīgais aizdevums vai hipotēkas aizdevums? Ja jā, es ieteiktu jums sazināties ar Sunshine Financial Group, izmantojot šo e-pasta adresi (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com), lai saņemtu savu aizdevumu.

    Sunshine Financial Group ir visaptveroša finanšu pakalpojumu firma, kas ir apņēmusies palīdzēt jums uzlabot jūsu ilgtermiņa finansiālos panākumus. Mūsu pielāgotās programmas ir izstrādātas, lai palīdzētu augt, aizsargāt un saglabāt jūsu bagātību, nodrošinot personalizētus pakalpojumus un zināšanas.

    Ja jums ir bijis tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no jūsu vietējām bankām vai citiem finanšu institūtiem, vairs neuztraucieties, jo mēs esam palīdzējuši daudziem cilvēkiem un organizācijām, kas ir saskārušies ar finansiālām grūtībām visā pasaulē. Kad jūs piesakāties kopā ar mums, jūs piesakāties pie uzticama uzņēmuma, kas rūpējas par jūsu finansēšanas vajadzībām. Par visu procesu jūs parūpēsies.

    GALVENĀS PRIEKŠROCĪBAS;
    - Lietot jebkurā laikā un vietā.
    - saņemt skaidru naudu mazāk nekā 24 stundās
    - Aizņemieties no 2000 līdz 20 miljoniem euro
    - Nav slēptu maksu.
    - Subsidētā procentu likme 3%
    - Jums ir iespēja izvēlēties atmaksas datumu katru nedēļu, mēnesi vai gadu uz laiku no 1 līdz 30 gadiem.
    - Mēs piedāvājam gan nodrošinātus, gan nenodrošinātus aizdevumus

    Ja jums nepieciešams steidzams aizdevums 24 stundu laikā, lūdzu, rakstiet uz zemāk esošo e-pastu, lai iegūtu vairāk informācijas
    E-pasta kontaktpersona: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp kontaktinformācija: +447903159998
    Mēs ceram dzirdēt no jums

    AtbildētDzēst
  2. Sveicināti, dāmas un kungi! Vai jums steidzami nepieciešams personīgais aizdevums vai komerckredīti vai aizdevums, lai sāktu projektu vai iegādātos māju vai automašīnu, vai arī jums ir nepieciešams aizdevums kādam mērķim? Ja jā, es ieteiktu jums sazināties ar Sunshine Financial Group, izmantojot {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} vai {WhatsApp: +447903159998}.

    Sunshine Financial Group ir visaptveroša finanšu pakalpojumu firma, kas ir apņēmusies palīdzēt jums uzlabot jūsu ilgtermiņa finansiālos panākumus. Mūsu pielāgotās programmas ir izstrādātas, lai palīdzētu augt, aizsargāt un saglabāt jūsu bagātību, nodrošinot personalizētus pakalpojumus un zināšanas.

    Iemesls, kāpēc jums vajadzētu sazināties ar Sunshine Financial Group;
    - Jūs varat pieteikties aizdevumam jebkurā laikā un vietā, sev ērtā laikā
    - Saņemiet aizdevumu 24 līdz 48 stundu laikā
    - Jūs varat aizņemties līdz 20 miljoniem eiro
    - Nav slēptu maksu.
    - Subsidētā procentu likme 3%
    - Jums ir iespēja izvēlēties atmaksas datumu katru nedēļu, mēnesi vai gadu uz laiku no 1 līdz 30 gadiem.
    - Mums ir daudzu gadu darba pieredze
    -Jūsu aizdevuma darījums ir 100% drošs.
    - Un daudz vairāk gūst labumu

    Ja jums ir bijis tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no jūsu vietējām bankām vai citiem finanšu institūtiem, neuztraucieties, jo šis uzņēmums ir palīdzējis daudziem cilvēkiem un organizācijām, kuras ir saskārušās ar finansiālām grūtībām visā pasaulē. Kad piesakāties Sunshine Financial Group, jūs piesakāties pie uzticama uzņēmuma, kas rūpējas par jūsu finansēšanas vajadzībām. Par visu procesu jūs parūpēsies.

    Ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lūdzu, rakstiet uz e-pastu vai Tālāk norādīto numuru, lai iegūtu vairāk informācijas par aizdevumu.
    E-pasta kontaktpersona: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp kontaktinformācija: +447903159998

    Piemērots aizdevums visiem

    AtbildētDzēst
  3. Sveicināti un sveicināti Spotcap globālo aizdevumu pakalpojumos. Mans vārds ir Klaudija Kleina, es esmu aizdevējs un arī aizdevumu konsultants.

    Vai jums ir nepieciešams finanšu atbalsts? vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir apstiprinoša, es ieteiktu jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | un jūsu kontā ir aizdevums 24 stundu laikā, jo mēs piedāvājam izcilus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (individuālais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Mēs zinām, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu institūcijām augsto interešu dēļ. likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresaino bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un veikt darījumus jebkurā vietā un vietā, kur jums tas nepieciešams

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem / jautājumiem? - Nosūtīt e-pastu uz | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | & Saņemiet atbildi vienā mirklī.

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsit aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir jūsu rokās!

    AtbildētDzēst
  4. Labdien, dāmas un kungi!
    Vai jums nepieciešama finansiāla palīdzība?
    Daudzi cilvēki tur meklē finansiālu palīdzību, bet viņi nezina, kā to panākt.

    Vai jūs zināt, ka varat pieteikties aizdevumam un saņemt aizdevumu mazāk nekā 24 stundu laikā, lai atrisinātu savu finansiālo stāvokli? Daži cilvēki var domāt, ka aizdevuma saņemšana ir grūta, taču man jums jāzina, ka aizdevuma saņemšana no mana uzņēmuma ir ļoti vienkārša, jo mēs cenšamies padarīt aizņemšanos vieglu, ērtu un pieejamu.

    Mēs piedāvājam elastīgas un vairāku aizdevumu iespējas, ieskaitot nodrošinātos un nenodrošinātos aizdevumus, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, kas ir piemēroti jūsu finanšu vajadzībām.

    Mūsu pakalpojums ir ļoti ātrs, uzticams un uzticams, un jūs varat aizņemties līdz EUR 20 miljoniem ar subsidētu procentu likmi 2,5% gadā. NoviCap ir īstais uzņēmums, ar kuru sazināties, kad jums steidzami nepieciešams aizdevums.

    NoviCap nodrošina finansēšanas risinājumus.
    Mēs piedāvājam visa veida finanšu pakalpojumus, piemēram, biznesa aizdevumu, privātpersonu aizdevumus utt. Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus.

    Jūs varat pieteikties aizdevumam jebkurā laikā un vietā, sev ērtā vietā, izmantojot tālruni vai klēpjdatoru. Viss, kas jums jādara, ir sazināties ar mums, izmantojot
    E-pasts: (novicapfinancialservices@gmail.com) VAI
    Rakstiet mums vietnē WhatsApp pa tālruni: +31642117819.

    ŠIS AIZDEVUMS IR PIEEJAMS ikvienam!

    AtbildētDzēst
  5. Labdien,
    Neticams, bet patiesais Dievs vienmēr ir liels. Pēc vairākiem noraidījumiem no mana pieteikuma bankā, es saņēmu aizdevumu, pateicoties šim ļoti godīgajam Sandija Kungam. Lai iegūtu vairāk informācijas, vienkārši sazinieties ar viņu pa e-pastu: sduplens@gmail.com
    Tā piedāvā aizdevumus no 3000€ līdz 3 000 000€ ikvienam, kas spēj atmaksāt ar procentiem ar zemu procentu likmi 2%, nav šaubu par šo ziņojumu. Tā ir ideāla realitāte. Nododiet ziņu saviem mīļajiem, kuriem tas ir nepieciešams.
    Lai Dievs jūs svētī.

    AtbildētDzēst
  6. Sveicināti un sveicināti Spotcap globālo aizdevumu pakalpojumos. Mans vārds ir Klaudija Kleina, es esmu aizdevējs un arī aizdevumu konsultants.

    Vai jums ir nepieciešams finanšu atbalsts? vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir apstiprinoša, es ieteiktu jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | un jūsu kontā ir aizdevums 24 stundu laikā, jo mēs piedāvājam izcilus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (individuālais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Mēs zinām, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finanšu problēmas un kurām ir nepieciešams tās risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu institūcijām, ņemot vērā augsto interesi. likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli.

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresaino bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un veikt darījumus jebkurā vietā un vietā, kur jums tas nepieciešams.

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem / jautājumiem? - Nosūtīt e-pastu uz | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | & Saņemiet atbildi vienā mirklī.

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsit aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir jūsu rokās!

    AtbildētDzēst
  7. Sveiki visiem, šī ir liecība par to, kā es saņēmu savu aizdevumu, mani ir izkrāpis tik daudz uzņēmumu, kuri ir apgalvojuši, ka ir īsti aizdevēji, taču visas manas pūles bija veltīgas, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, uz kuriem pretendē būt tādiem, kādi viņi nav. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņiem aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, bez bailēm sazināties ar viņiem pa e-pastu: mobilfunding1999@gmail.com

    AtbildētDzēst
  8. Sveiki visiem, esmu zaudējis naudu tik daudzām kompānijām, kuras ir uzdevušās par īstiem aizdevējiem, bet visas manas pūles ir bijušas veltīgas, esmu zaudējis vairāk nekā 35 000 eiro viltus aizdevējiem, kuri apgalvo, ka viņi nav. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar īsto aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu aizdevumu no viņa tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu bez bailēm, sazināties ar viņiem pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst
  9. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Vai esat finanšu krīzē vai jums ir nepieciešama nauda, lai sāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu parādu, samaksātu rēķinus vai sāktu labu biznesu? Jums ir zems kredītreitings un jums ir grūti iegūt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām un citām finanšu iestādēm? Šeit ir jūsu iespēja saņemt aizdevumu no mūsu organizācijas. Mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām šādiem mērķiem un daudz ko citu. Aizdevums privātpersonām, biznesa paplašināšana, uzņēmējdarbības uzsākšana, izglītība, parādu konsolidācija, aizdevumi ar grūtībām. Mēs piedāvājam aizdevumu ar zemu procentu likmi 3%. Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: mrrolandjohnson62@gmail.com

    AtbildētDzēst
  10. Esmu tik laimīga un pateicīga Dievam par to, ko viņš ir paveicis manā dzīvē, es esmu Annija Džo kundze no ASV pēc četrus gadus ilgas aizdevuma meklēšanas tiešsaistē internetā Krāpniekiem ir izdevies atņemt no manis summu USD 13 000,00, neizsniedzot man aizdevumu. , es pazaudēju visu, kas man ir krāpniecības dēļ, un kopš tā laika man bija bail sazināties tiešsaistē saistībā ar aizdevumu. Kādu dienu, pārlūkojot, es redzēju komentāru, ko uzrakstīja sieviete vārdā Anna kundze no Ukrainas, kura pateicās kredītiestādēm par aizdevuma aizdošanu, sakot, ka, ja ir kādam, kam arī nepieciešams aizdevums, ir jāsazinās ar uzņēmumu un viņi aizdos. kādam aizņēmu, tāpēc es aizņēmu tur e-pastu un sazinājos ar viņiem, mums bija visas vienošanās par kredīta atmaksu, un es viņiem iesniedzu savu bankas kontu, un viņi teica, ka saņemšu aizdevumu pēc 72 stundām, un man par lielāko šoku, tieši 72 stundas, banka nosūtiet man brīdinājumu, apstiprinot, ka aizdevuma kredītiestādes ir pārskaitījušas manu aizdevuma summu USD 87 000,00 USD apmērā uz manu kontu, esmu ļoti laimīgs un vēlos izmantot šo līdzekli, lai sniegtu padomu ikvienam, kuram ir nepieciešams aizdevums vai jūs esat bijis krāpnieks Iepriekš neuztraucieties, vairs nesazinieties ar pareizo uzņēmumu, kas var aizdot aizdevumu. sazinieties ar šo uzņēmumu pa pastu vai whatsapp: +393512114999, tāpēc viņu pasta adrese ir: loancreditinstitutions00@gmail.com
    un, lūdzu, uzmanieties no interneta izkrāpšanas, lielākā daļa no šī aizdevēju e-pasta ziņojuma, ko redzat tiešsaistē, ir krāpniecība, tāpēc sazinieties ar aizdevuma kredītiestādēm, jo ​​tās ir spējīgas sniegt jums pateicību par aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  11. Sveicieni visiem, Mans vārds ir El-zhraa, un es esmu šeit, lai dalītos liecībā par to, kā es saņēmu savu otro aizdevumu no aizdevuma kredītiestādēm. Es saņēmu aizdevumu USD 70 000 USD pēc tam, kad pabeidzu vienkāršās darbības un norādīju prasību par summu, kuru vēlos aizņemties. Mans padoms tiem, kas meklē aizdevumus vai jebkāda veida finansējumu internetā, jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ir daudz viltus kredītu aizdevēju, kredītu kredītiestādes ir viens no labākajiem tiešsaistes kredītu aizdevējiem 100% aizdevumiem. Jūs varat sazināties ar viņiem pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com

    WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  12. Sveiki, mani sauc Karolīna Glovskas kundze. Es dzīvoju Apvienotajā Karalistē pagājušajā nedēļā. Es meklēju steidzamu aizdevumu USD 100 000 apmērā, lai uzsāktu uzņēmējdarbību un samaksātu savus rēķinus, kuriem pieteicos uzņēmumā Rank Carlos Loan Company Dienvidāfrikā. Mani izkrāpa par 2000 USD, jo pagājušajā nedēļā es joprojām meklēju aizdevumu, taču kādu dienu redzēju, ka Darvins internetā publicēja, kā viņš iekasē maksu no aizdevuma, tāpēc es sekoju saitei zem e-pasta adreses (loancreditinstitutions00@gmail.com ) Tad es pieteicos aizdevumam $ 100 000, bet pirms pieteikšanās baidījos, ka netikšu atkal izkrāpts, tāpēc visu savu darbu nodevu Dievam un aizdevu kredītiestādēm, tāpēc to pieprasīju. Es nekavējoties pieprasīju, lai 72 stundu laikā saņemtu aizdevumu savā bankas kontā šeit, Lielbritānijā, tāpēc vēlos to izmantot. Neliela iespēja pateikt visiem šeit Apvienotajā Karalistē, lai nepiesakās nevienam aizdevumam, kas nav apdrošināts un ka es zinu, ka ir daudzi aizdevēji, kuri patiesībā nav, bet šajā gadījumā par kredītiestādēm es uzticos viņam, jo ​​esmu apmierināts ar to, ka viņš ir tiešām un viņa aizdevums ir apdrošināts, tāpēc es viņai šodien nosūtu zem viņas kontaktadreses. sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999 un arī Karolīna Glovskas kundze ir šeit, lai dzirdētu mūsu pašu liecību tāpat kā es, jo es nevaru paturēt šo lielisko stāstu no sirds, tāpēc es dalos ar katru. viena no labajām lietām, ko aizdevuma kredītiestādes ir palīdzējušas man un manai ģimenei, tāpēc uzturiet kontaktus, lai satiktos ar aizdevumu kredītiestādēm un izpirktu savu aizdevumu bez jebkādas ielas un vilšanās, gaidot jūsu lielisko liecību, un šodien mana dzīve ir mainījusi vēsturi uz Godību un Dievu. svētī jūs un jūsu ģimeni, sekojot mūsu valsts labumam Apvienotajā Karalistē un Dievs svētī aizdevumu kredītiestādes. sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  13. Mani sauc Ketrīna Adamsa kundze. Es dzīvoju ASV, es vēlos izmantot šo datu nesēju, lai brīdinātu visus aizdevuma meklētājus, lai viņi būtu ļoti uzmanīgi, jo visur ir krāpnieki. Pirms dažiem mēnešiem es biju finansiāli saspringta, un mana izmisuma dēļ mani apkrāpa vairāki tiešsaistes aizdevēji. Es biju gandrīz zaudējis cerību, līdz mans draugs mani novirzīja uz ļoti uzticamu aizdevēju, kas baidās no aizdevēja, ko sauc par kredītiestādēm, kas man aizdod nenodrošinātu aizdevumu USD 115 000 apmērā četrās bankas darba dienās bez jebkāda stresa. Ja jums ir nepieciešams jebkāda veida aizdevums, vienkārši sazinieties ar viņu pa e-pastu. loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999 Es izmantoju šo mediju, lai brīdinātu visus aizdevuma meklētājus par elli, kurai esmu nonācis šo krāpniecisko aizdevēju rokās. Un es nenovēlu, lai pat manam ienaidniekam izietu cauri tādai ellei, ko es izgāju šo krāpniecisko tiešsaistes aizdevēju rokās, es arī vēlos, lai jūs palīdzētu man nodot šo informāciju citiem, kuriem arī ir nepieciešams aizdevums, tiklīdz jūs Es arī saņēmu jūsu aizdevumu no Džulianas Hofmanes kundzes, es lūdzu, lai Dievs dod viņai ilgu mūžu. Dievs svētī viņu mūžīgi par labajām lietām, ko viņa ir paveikusi manā dzīvē. Katrīna Adamsa kundze
    sazinieties ar: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  14. Labrīt, mani sauc Ahmads Asnuls Brunejs un es dzīvoju latvijā. Vēlos runāt par Dieva labestību manā dzīvē pēc tik daudzu mēnešu mēģinājuma saņemt aizdevumu internetā, un es tiku izkrāpts, tāpēc es biju izmisumā iegūt aizdevums no likumīga aizdevēja tiešsaistē, tad es redzēju komentāru no drauga, vārdā Valters Čads, un viņš runāja par šo likumīgo aizdevuma kompāniju, kurā viņš saņēma aizdevumu ātri un viegli bez jebkāda stresa, tāpēc viņš mani iepazīstināja ar dāmu, vārdā kundze. Julian Hoffman, kurš kontrolē uzņēmumu ar nosaukumu Loan Credit Institutions, tāpēc es pieteicos aizdevuma summai 75 000,00 dolāru apmērā ar zemu procentu likmi 2%, tāpēc aizdevums tika apstiprināts un iemaksāts arī manā bankas kontā. tas bija veids, kā es varēju saņemt aizdevumu, lai uzturētu savu salauzto biznesu, kā arī apmaksātu rēķinus, tāpēc iesaku ikvienam, kurš vēlas ātri un viegli saņemt aizdevumu, sazināties ar viņu Aizdevuma uzņēmumam pa e-pastu: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) / vai Whatsapp: +393512114999, lai saņemtu jebkāda veida aizdevumu, kas jums nepieciešams, paldies, ka izlasījāt manas dzīves lieliskāko atsauksmi.

    AtbildētDzēst
  15. Kā es varētu nopirkt savu māju. Mani sauc Dorisa Sjūzena no Latvijas, es vēlos izteikt sirsnīgu pateicību Aizdevumu kredītiestādēm par palīdzību man ar $ 100 000 dolāru aizdevumu, lai nopirktu savu māju ar zemu procentu likmi 2% 30. maijā. 2022. gads pēc tam, kad mani noraidīja mana banka un citas finanšu aģentūras, kuras es apmeklēju. Vēlos arī uzrunāt plašāku sabiedrību, jo iesaku ikvienam, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, sazināties ar šo uzņēmumu, lai nenonāktu nepareizās rokās, meklējot atbildīgu aizdevumu, izmantojot e-pasta adresi uzņēmums: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) / vai Whatsapp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  16. Sveiki visiem. Es redzēju komentārus no cilvēkiem, kuri jau ir saņēmuši savu aizdevumu no Aizdevuma kredītiestādēm, un tad es nolēmu pieteikties saskaņā ar viņu ieteikumiem, un tikai pirms dažām stundām es apstiprināju savā personīgajā bankas kontā kopējo summu 30 000 USD, kuru pieprasīju. Šīs patiešām ir lieliskas ziņas, un es iesaku visiem, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu (loancreditinstitutions00@gmail.com), varat izlemt nosūtīt viņiem ziņojumu vietnē WhatsApp (+393512114999). Tagad esmu laimīgs, ka esmu saņēmis pieprasīto aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  17. Sveiki visiem, es esmu Abdur Razzaq, es dzīvoju Losandželosā. Es vēlos dalīties ar šo lielisko liecību par to, kā es saņēmu savu aizdevumu no aizdevumu kredītiestādēm, kad viņi mūs izmeta no mūsu mājas, kad es vairs nevarēju samaksāt savus rēķinus. , pēc tam, kad mani aplaupīja dažādi tiešsaistes uzņēmumi un mana banka un citas krājaizdevu sabiedrības, kuras es apmeklēju, man atteica aizdevumu. Manus bērnus pieskatīja saimnieks, es biju viena uz ielas. Līdz kādu dienu ignorēju kādu vecu kolēģi, kurš mani iepazīstināja ar Kredītu kredītiestādēm. Sākumā es viņai teicu, ka viņa nav gatava uzņemties risku aizņemties citu kredītu internetā, taču viņa man apliecināja, ka par tiem ir saņēmusi manu aizdevumu. Labāk padomājot, es paņēmu mājasdarbu dēļ, nokārtoju testu un pieteicos aizdevumam, par laimi, es saņēmu aizdevumu USD 50 000,00 no (loancreditinstitutions00@gmail.com). Ar prieku uzņemos risku un piesakos aizdevumam. Mani bērni tika atgriezti, un tagad man pieder māja un uzņēmums. Es pateicos kredītu kredītiestādēm par manas dzīves jēgas piešķiršanu, kad es zaudēju visas cerības. Varat arī sazināties ar viņiem caur WhatsApp (+393512114999)

    AtbildētDzēst
  18. Laba diena,

    Mēs esam likumīgs un cienījams naudas aizdevējs. Mēs aizdodam naudu personām, kurām nepieciešams finansiāls atbalsts, mēs izsniedzam aizdevumus cilvēkiem, kuriem ir slikta kredītvēsture vai kuriem ir vajadzīga nauda, lai samaksātu rēķinus, lai ieguldītu biznesā. Tātad, vai jūs meklējat steidzamu aizdevumu? Jums nav jāuztraucas, jo atrodaties īstajā vietā, mēs piedāvājam aizdevumus ar zemu procentu likmi 3% apmērā, tāpēc, ja jums ir nepieciešams aizdevums, jums ir jāsazinās ar mums, izmantojot šo e-pasta adresi: mobilfunding1999@gmail.com

    NO JUMS NEPIECIEŠAMA INFORMĀCIJA PAR KREDĪTA PIETEIKUMU ..

    1) Pilni vārdi: ............
    2) Dzimums: ..................
    3) Vecums: ..........................
    4) Valsts: ..................
    5) tālruņa numurs: ........
    6) Nodarbošanās: ..............
    7) Ikmēneša ienākumi: ......
    8) Nepieciešamā aizdevuma summa: .....
    9) Aizdevuma termiņš: ...............
    10) Aizdevuma mērķis: .........

    Paldies

    AtbildētDzēst
  19. KĀ ES PAGADĒJĀ NEDĒĻĀ SAŅEMU SAVU VĒLAMO AIZDEVUMA SUMMU NO UZTICAMA UN UZTICĪMA AIZDEVUMA UZŅĒMUMA E-pasts tūlītējai atbildei: (loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatsapp: (+393512114999)

    Sveiki visiem, Mani sauc Abdur Raheem kungs, es esmu no Saūda Arābijas, bet es dzīvoju Latvijā
    Es esmu šeit, lai liecinātu par to, kā es saņēmu savu aizdevumu no aizdevumu kredītiestādēm (loancreditinstitutions00@gmail.com) pēc tam, kad es divas reizes pieteicos no dažādiem aizdevumu aizdevējiem, kuri apgalvoja, ka ir aizdevēji tieši šeit, šajā forumā, es domāju, ka viņu aizdevumi ir reāli un es pieteicās, bet viņi man nekad nedeva aizdevumu, līdz kāds mans draugs mani iepazīstināja ar {Elijas kungu} Aizdevuma kredītiestāžu C.E.O, kurš apsolīja man palīdzēt ar aizdevumu pēc manas vēlēšanās, un viņš patiešām izdarīja, kā solīja, bez jebkādas kavēšanās. nekad nedomāju, ka joprojām ir uzticami aizdevumu aizdevēji, līdz satiku {Elija kungu}, kurš man patiešām palīdzēja ar aizdevumu 35 000 USD apmērā un mainīja manu dzīvi uz labo pusi. Es nezinu, vai arī jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, tāpēc sazinieties ar kredītiestāžu e-pasta adresi: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) Aizdevumu kredītiestādēs ir visa informācija par to, kā ātri un ātri iegūt naudu.
    nesāpīgi, izmantojot Whatsapp (+393512114999) E-pasts: ( loancreditinstitutions00@gmail.com)

    Un apsveriet visas savas finansiālās problēmas atrisinātas un atrisinātas. Kopīgojiet to, lai palīdzētu kādai dvēselei tieši tagad. Paldies

    AtbildētDzēst
  20. Labdien, mani sauc Amber Shaw, un es esmu šeit, lai ieteiktu likumīgu aizdevuma aizdevēju, kurš man piešķīra aizdevumu 15 000 eiro apmērā, viņa vārds ir Otto kungs no Mobil Funds Inc., lūdzu, sazinieties ar viņu šodien, lai saņemtu aizdevuma pieprasījumu pa e-pastu: mobilfunding1999@gmail.com sazinieties ar viņu šodien un pateicos man vēlāk, jo viņš patiešām ir uzticams un uzticams cilvēks.

    AtbildētDzēst
  21. Mani sauc Džeina Vembli Džoša, un es dzīvoju ASV, Kalifornijā, un man un manai ģimenei ir vērts dzīvot šobrīd, un tas viss ir viena cilvēka dēļ, kuru DIEVA sūtīja palīdzēt man un manai ģimenei. Kādreiz man bija dzīve piepildīta ar bēdas, jo manam pirmajam dēlam bija nepieciešama nieres transplantācija, un visi mūsu ietaupījumi tika novirzīti viņa medikamentiem, un parasti mums nav naudas, lai samaksātu rēķinus vai pat noliktu pietiekami daudz pārtikas uz galda, un mums bija jāmaksā īre, un nav līdzekļu, lai samaksātu šos rēķinus. un dzīve likās tik negodīga pret mani, un katru vakaru mana sieva raudās aizmigt, līdz kādu dienu es pārlūkoju Yahoo atbildes un ieraudzīju pārsteidzošu sludinājumu par vīrieti, kurš izsniedz personīgos aizdevumus un piedāvājums ir atvērts viss, un es esmu dzirdējis tik daudz lietu par interneta krāpniecību, taču šajā savas dzīves brīdī es biju ļoti izmisusi un gatavs uzņemties jebkādu risku, un dienas beigās es pieteicos šim aizdevumam 250 000,00 dolāru apmērā un no viena soļa līdz otrs, es saņēmu savu aizdevumu 72 stundu laikā, izmantojot aizliegumu k pārskaitījumu, un zini, tas viss bija kā sapnis, un es piezvanīju Elija kungam Cilvēkam, kurš ir DIEVS, kurš nosūtīja aizdevēju, es atradu un teicu: es esmu saņēmis savu aizdevumu, un viņš pasmaidīja, sakot, ka Dievam lai ir slava, un es tā biju. satriekts, jo es nekad neesmu redzējis nevienu ar tik DIEVA baiļu un laipnu sirdi, un šodien es esmu laimīgākais cilvēks uz zemes, jo pēc DIEVA žēlastības manam DĒLAM nieres transplantācija bija veiksmīga un šodien viņš ir vesels, es un mana ģimene dzīvojam ļoti labi. ērti un laimīgi, un, ja atrodaties manā iepriekšējā situācijā vai jums ir nopietni un likumīgi nepieciešams aizdevums, varat sazināties ar šo DIEVA nosūtīto aizdevēju, izmantojot (loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatsapp: (+393512114999)

    AtbildētDzēst

  22. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? privātais kredīts? Uzņēmējdarbības aizdevumi? Hipotekārais kredīts? Lauksaimniecības un projektu finansēšana? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus ar 2% procentu likmi! Sazinieties ar e-pastu: tinvestor53@gmail.com vai Whatsapp +1 (757) 576-8165

    AtbildētDzēst
  23. Labdien, mani sauc doktore Rozmarija Alberta no Austrālijas, esmu ārste un precējusies ar filozofu. Dažus gadus atpakaļ es biju iestrēdzis finansiālā situācijā, un man bija nepieciešama finansiāla palīdzība, lai apmaksātu rēķinus un izveidotu savu privāto slimnīcu. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām gan privātām, gan korporatīvajām struktūrām, taču nesekmīgi, un lielākā daļa banku arī atteicās no mana kredīta. Bet brīnumainā kārtā draudzene Felicia kundze mani iepazīstināja ar privātu aizdevuma uzņēmumu (aizdevuma kredītiestādi), un es saņēmu aizdevuma summu USD 200 000,00 (Austrālijas dolārs), un šodien esmu nokārtojis visus savus departamentus un izveidojis savu slimnīcu. Dārgais, ja jums ir jāsazinās ar jebkuru firmu, lai nodrošinātu aizdevumu ar zemu procentu likmi 3% un labākiem atmaksas plāniem un grafiku, lūdzu, iesaku sazināties ar Aizdevuma kredītiestādi, un jūs saņemsiet savu aizdevumu bez grūtībām. Viņi nezina, ka es to daru, bet es tagad esmu tik laimīgs, un es nolēmu cilvēkiem par viņiem uzzināt vairāk, viņi piedāvā visa veida aizdevumus gan privātpersonām, gan uzņēmumiem, kā arī es vēlos, lai Dievs viņus svētī arvien vairāk. Jūs varat sazināties ar šo uzņēmumu, izmantojot šo e-pastu:(loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatsapp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  24. FINANSIĀLAIS IZLAUKUMS

    Dzīve patiešām ir GRACE, es esmu Daan Sophia. esmu no Latvijas. šobrīd atrodas Kalifornijā, ASV. Es vēlos dalīties ar jums savā pieredzē par to, kā es saņēmu aizdevumu USD 185 000,00 USD apmērā, lai nodzēstu savu bankas vekseļus un uzsāktu jaunu biznesu. Viss sākās ar to, ka es pazaudēju savu māju un mantas sakarā ar bankas vekseļu, ko paņēmu, lai kompensētu dažus rēķinus un dažas personīgās vajadzības. Es kļuvu tik izmisis un sāku meklēt līdzekļus jebkādā veidā. Par laimi, es dzirdēju savu kolēģi runājam par šo uzņēmumu, es sāku interesēties, lai gan es baidījos tikt apkrāpts, mani piespieda situācija, un man nebija citas izvēles, kā lūgt padomu savam draugam par šo uzņēmumu, un man tika sniegta palīdzība. kontakttālrunis, sazināšanās ar viņiem mani patiešām radīja skeptiski, jo mana pagātnes pieredze ar tiešsaistes aizdevējiem, maz es zināju šo pašu Uzņēmums "Aizdevumu kredītiestāde. bija svēts man un manai ģimenei un visai interneta pasaulei, šis uzņēmums ir bijis ļoti palīdzu man un dažiem maniem kolēģiem, un šodien esmu lepns labi organizēta biznesa īpašnieks, un ar pienākumiem tiek labi galā, pateicoties Elijah kungam, tāpēc, ja tiešām jums patiešām ir nepieciešams aizdevums, lai paplašinātu vai sāktu savu darbību. uzņēmējdarbības vai jebkāda veida finansiālas grūtības, iesaku jums sniegt aizdevumu kredītiestādei iespēju finansiāli uzlabot jūsu dzīvi E-pasts:{ loancreditinstitutions00@gmail.com } Whatsapp: +393512114999 . paldies

    AtbildētDzēst
  25. Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus un finanšu pakalpojumus. Mūsu aizdevumi ļoti no uzņēmumiem līdz privātpersonu aizdevumiem vai gariem vai īsiem termiņiem ar izdevīgām procentu likmēm (2%). Mūsu aizdevuma process ir ļoti ātrs un uzticams ar garantijām. Lai iegūtu papildinformāciju par mūsu pakalpojumiem, apmeklējiet mūs mūsu e-pastā; { pedrosalvador346@gmail.com}, lūdzu, dariet mums zināmu, cik liels aizdevums jums ir nepieciešams un vēlaties aizdevuma ilgumu. Mēs ceram dzirdēt no jums. Jūs varat nosūtīt ziņojumu uz e-pasta adresi
    zemāk. { pedrosalvador346@gmail.com}

    AtbildētDzēst
  26. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? privātie aizdevumi? biznesa aizdevumi? hipotekārie kredīti? lauksaimniecības un projektu finansējumu? izsniedzam visa veida kredītus ar 2% procentu likmi! Saziņas e-pasts; (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  27. Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus un finanšu pakalpojumus. Mūsu aizdevumi ļoti no uzņēmumiem līdz privātpersonu aizdevumiem vai gariem vai īsiem termiņiem ar izdevīgām procentu likmēm (2%). Mūsu aizdevuma process ir ļoti ātrs un uzticams ar garantijām. Lai iegūtu papildinformāciju par mūsu pakalpojumiem, apmeklējiet mūs mūsu e-pastā; { pedrosalvador346@gmail.com }, lūdzu, dariet mums zināmu, cik liels aizdevums jums ir nepieciešams un vēlaties aizdevuma ilgumu. Mēs ceram dzirdēt no jums. Jūs varat nosūtīt ziņojumu uz e-pasta adresi

    AtbildētDzēst
  28. Es nekad nedomāju, ka publicēšu šo ziņojumu. Notika liela lieta, kas mainīja manu pasauli. Saņēmu kredītu, veiksmīgi nomaksāju parādus. dzīve šobrīd jūtas labi. Es biju parādā, man steidzami vajadzēja naudu. Vairāki tiešsaistes uzņēmumi, ar kuriem sazinājos, nevarēja man piedāvāt naudu, jo nevarēju samaksāt apstrādes maksu. mana draudzene Emīlija mani atsauca uz lapofunding960@gmail.com, es pieteicos un parakstīju viņu līgumu ar advokātu. ja jums ir nepieciešams godīgs uzņēmums, kuram varat uzticēties, lai pieteiktos kredītam, ļoti iesaku sazināties ar lapofunding960@gmail.com

    AtbildētDzēst
  29. HELLO Loan Offer Alert For Everyone! Are you financially down and you need an urgent credit/financial assistance? Or are you in need of a loan to start-up/increase your business or buy your dream house. GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. WhatsApp:+447535135409 Email: Libertyprivatefunding@gmail.com , they are Reliable, Fast in communication and Trusted.

    AtbildētDzēst
  30. Vai esat meklējis finansēšanas iespējas jauna mājokļa iegādei, celtniecībai, nekustamā īpašuma aizdevumam, refinansēšanai, parādu konsolidācijai, personīgam vai biznesa mērķim? Laipni lūdzam nākotnē! Ar mums ir viegli iegūt finansējumu. Sazinieties ar mums, jo mēs piedāvājam mūsu finanšu pakalpojumus ar zemu un pieejamu procentu likmi 3% ilgtermiņa un īsa aizdevuma termiņam ar 100% garantijas aizdevumu. Ieinteresētajam pieteikuma iesniedzējam jāsazinās ar mums, lai saņemtu turpmākas aizdevuma iegūšanas procedūras, izmantojot: joshuabenloancompany@aol.com

    AtbildētDzēst
  31. Liecība"" Piemērots aizdevuma piedāvājums

    Liecība"" Jūs nedrīkstat palaist garām šo iespēju [Mani sauc Džesika Lūisa kundze. Es dzīvoju Kanādā un šodien esmu laimīga sieviete? un es sev teicu, ka jebkurš aizdevējs, kas izglābs manu ģimeni no mūsu sliktās situācijas, es nosūtīšu pie viņa jebkuru personu, kas meklē aizdevumu, viņš man un manai ģimenei sniedza laimi. Man bija nepieciešams aizdevums USD 95 000,00 sākt savu dzīvi no jauna, jo esmu viena sieviete ar 3 bērniem.

    Pēdējos divus mēnešus esmu meklējis aizdevumu, lai nokārtotu savus parādus, un es tikos ar krāpšanos un paņēmu naudu, līdz beidzot satiku Dieva sūtīto aizdevēju.

    Es nekad neesmu domājis, ka internetā joprojām ir patiesi aizdevumu aizdevēji, taču man par lielāko pārsteigumu es saņēmu aizdevumu, netērējot daudz laika. Es satiku šo godīgo un DIEVA baiļojošo vīrieti, kurš man palīdzēja aizdot 95 000,00 Kanādas dolāru. Viņš ir DIEVA baidošs cilvēks, ja jums ir nepieciešams aizdevums, lai atrisinātu jūsu problēmas, un jūs, lūdzu, atmaksāsit aizdevumu

    sazinieties ar viņu, pastāstiet viņam, ka Džesika Lūisa kundze jūs atsaucas uz viņu. Sazinieties ar Pinto Jolandu pa e-pastu: (pintojolanda.microloan@outlook.com)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liecība"" Piemērots aizdevuma piedāvājums

      Liecība"" Jūs nedrīkstat palaist garām šo iespēju [Mani sauc Džesika Lūisa kundze. Es dzīvoju Kanādā un šodien esmu laimīga sieviete? un es sev teicu, ka jebkurš aizdevējs, kas izglābs manu ģimeni no mūsu sliktās situācijas, es nosūtīšu pie viņa jebkuru personu, kas meklē aizdevumu, viņš man un manai ģimenei sniedza laimi. Man bija nepieciešams aizdevums USD 95 000,00 sākt savu dzīvi no jauna, jo esmu viena sieviete ar 3 bērniem.

      Pēdējos divus mēnešus esmu meklējis aizdevumu, lai nokārtotu savus parādus, un es tikos ar krāpšanos un paņēmu naudu, līdz beidzot satiku Dieva sūtīto aizdevēju.

      Es nekad neesmu domājis, ka internetā joprojām ir patiesi aizdevumu aizdevēji, taču man par lielāko pārsteigumu es saņēmu aizdevumu, netērējot daudz laika. Es satiku šo godīgo un DIEVA baiļojošo vīrieti, kurš man palīdzēja aizdot 95 000,00 Kanādas dolāru. Viņš ir DIEVA baidošs cilvēks, ja jums ir nepieciešams aizdevums, lai atrisinātu jūsu problēmas, un jūs, lūdzu, atmaksāsit aizdevumu

      sazinieties ar viņu, pastāstiet viņam, ka Džesika Lūisa kundze jūs atsaucas uz viņu. Sazinieties ar Pinto Jolandu pa e-pastu: (pintojolanda.microloan@outlook.com)

      Dzēst
  32. LABRĪT VISIEM ĀRĀ, ES ESMU TOTONERY ALLARIS, LŪDZU, IESAKU JUMS VISUS, KURI IR INTERESĒTI SAŅEMT AIZDEVUMU, LŪDZU, LŪDZU, SAZINĀTIES AR UZŅĒMUMU, ZVANU (C/J/F/C/ HIPOTĒKU), JO VIŅŠ PIEDĀVĀJAM 3500000 eiro. ATKAL, LŪDZU, SAVIENOJIETIES AR VIŅU, JA KĀDĀM IR IEINTERESĒT PIETEIKTIES TIEŠSAISTES KREDĪTAM, ŠEIT IR VIŅA UZŅĒMUMS, izmantojot e-pastu: (collinsjamesfinance55@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  33. Sveiki,
    Vai jums ir vajadzīga nauda? Lūdzu, piesakieties aizdevumam mūsu uzņēmumā.

    Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus ar procentu likmi 3%.


    Sazinieties ar mums pa e-pasta ID: britishloans@gmail.com


    Lorenss Viljamsa kungs
    Rīkotājdirektors
    BRITU KREDĪTI

    britishloans@gmail.com

    AtbildētDzēst
  34. Laba diena,

    Vai jums ir kāda finanšu krīze?
    Vai banka jums ir atteikusi aizdevumu?
    Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai atrisinātu savas finansiālās problēmas?
    Mēs izsniedzam aizdevumus ierobežotā laika periodā, un procentu likme ir pieņemama. Sazināties: E-pasts: hopkinsonloan@yahoo.com
    Viber: +1 669 437 8779
    Whatsapp/Skype: +33 7 53 14 75 57
    Vietne: http://hopkinsonloans.webs.com/

    Paldies.

    AtbildētDzēst
  35. mēs vēlamies jūs iepazīstināt ar īstām un autentiskām KRIPTO VALŪTAS Nākotnes tirdzniecības PAKETĒM ar mazāku risku zaudēt, jūs varat nopelnīt 700% peļņu no saviem ieguldītajiem līdzekļiem nedēļā un peļņa ir 100% garantēta, piemēram, jūs ieguldāt 500 EUR mēs esam spējīgi nopelniet sev 3500 EUR 7 dienu laikā

    Ieinteresētajiem skatītājiem jāsazinās ar mums, izmantojot whats-app: +27633586789 vai e-pastu: wilsontradeszone@gmail.com
    lai sāktu

    AtbildētDzēst
  36. Personīgā un investīciju aizdevuma piedāvājums

    Mēs piedāvājam aizdevumus nopietnām personām ar zemu procentu likmi 3%.

    Vai jums ir jāapmaksā jūsu rēķini vai jums ir nepieciešams investīciju aizdevums?Šī ir īstā vieta, kur saņemt nepieciešamo finansiālo palīdzību. Mēs piedāvājam vismaz 5000,00 € līdz 50 000 000,00 eiro.

    Lai iegūtu plašāku informāciju, rakstiet mums uz e-pastu: mobilfunding1999@gmail.com

    Sveicieni

    AtbildētDzēst
  37. HELLO Aizdevuma piedāvājuma brīdinājums ikvienam! Vai jums ir finansiālas grūtības un jums ir nepieciešama steidzama kredīta/finansiālā palīdzība? Vai arī jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu/palielinātu savu biznesu vai iegādātos savu sapņu māju. SAŅEMT TŪLĪTĒJĀ AIZDEVUMA APSTIPRINĀJUMU 100% GARANTĒTU ŠODIEN Neatkarīgi no JŪSU KREDĪTA REZULTĀTA. E-pasts: { larrybright424@gmail.com }, viņi ir uzticami, ātri sazinās un uzticami

    AtbildētDzēst
  38. Sveiki visiem, es šodien esmu ļoti sajūsmā, es redzēju komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši aizdevumu no Sabinhelps@gmail.com, un tad es nolēmu reģistrēties, pamatojoties uz viņu ieteikumiem. Pirms dažām stundām apstiprināju kopumā 10 000 eiro, ko esmu izņēmusi no sava bankas konta. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: Sabinhelps@gmail.com vai whatsapp viņai pa +7 901 709-57-43

    AtbildētDzēst
  39. Vai meklējat steidzamu aizdevumu? Vai arī: atsākt savas finansiālās darbības? Atjaunot sava dzīvokļa, mājas, ēkas interjeru? Īrēt ? Vai jūs pērkat automašīnu kāzām? Noteikt parādu? Lai īstenotu projektu? Vai citu iemeslu dēļ, ja jums ir nepieciešams aizdevums, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: richardcosmos5@gmail.com

    AtbildētDzēst
  40. Es vēlos izmantot šo datu nesēju, lai pateiktos autentiskajiem hakeriem, kuri man palīdz ar jau uzlauztu tukšu bankomāta karti, ar kuru katru dienu var izņemt 3000 $. Es sērfoju internetā un uzdūros kādam, kurš liecināja, kā hakeris Džons Stouners palīdzēja viņam no nabaga kļūt par bagātu puisi, izmantojot jau uzlauztu bankomāta karti, kas katru dienu spēj izņemt dažas summas. Šodien es arī liecinu par to, kā viņš man palīdzēja. Es nekad tam neticēju, līdz viņi man neatsūtīja karti, kuru es izmantoju. Jūtieties brīvi un sazinieties ar viņiem pa e-pastu GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM vai WhatsApp +1(260) 218-3592.

    AtbildētDzēst
  41. Sveiki, mani sauc BENJAMIN
    VAI TEVI INTERESE Slavas PASAULE?? KĻŪT BAGĀTS, SPĒCĪGS UN SLAVENS?
    PIEVIENOJIES ILUMINATI ŠODIEN UN KĻŪSTI BAGĀTS. ILLUMINATI VEIDĀ JŪS PASAULES RAKSTUROJĀ, KURĀ DZĪVOJAT ŠODIEN.
    JŪSU FINANSIĀLĀM GRŪTĪBĀM TIEK BEIGAS, JA PIEVIENOJĀSIES BAGĀTĪBAS ILUMINATIEM.
    MĒS JUMS ATBALSTAM GAN FINANSIĀLI, UN MATERIĀLI, LAI NODROŠINĀTU, JŪS DZĪVOT ĒRTU DZĪVI. PIEVIENOJIES ILLUMINATI UN IEGŪT SEV MĀJU UN AUTOMAŠĪNU UN ARĪ AR SUMMU (PIECI MILJONI DOLĀRU) JAUNIEM GIMILJONIEM DOLĀRU PABALSTI.

    1. Naudas atlīdzība (pieci miljoni dolāru)
    2.Sapņu māja, kas iegādāta valstī pēc jūsu izvēles un automašīna
    3.V.I.P ārstēšana visās pasaules lidostās
    4. Pilnīga dzīvesveida maiņa
    5. Ikmēneša maksājums ($ 500 000 USD) jūsu bankas kontā katru mēnesi kā dalībnieks. Ja jūs interesē pievienoties mums lielajā Illuminati bagātības brālībā,

    Pēc tam rakstiet man tūlīt, lai es palīdzētu jums sazināties ar mums pa EMAIL: iLLuminatiAgencyForRiches@gmail.com
    vai
    Sazinieties ar mani, izmantojot WHATSAPP: +1 (207) 707 5466


    Rakstiet man tūlīt, lai  ILUMINATI BAGĀTĪBU BIEDRĪBA dotu jums bagātības.
    Jūs un jūsu ģimene nekad vairs nebūs nabagi. Paldies.

    AtbildētDzēst
  42. Sveiki,

    Mēs esam sertificēti, lai piedāvātu šādus aizdevumu veidus vai jebkāda veida finansējumu: Privātais aizdevums? Uzņēmējdarbības aizdevumi? Parādu konsolidācijas aizdevums? Uzlabot savu māju? Investīciju kredīts? Pieejami kredīti? Aizdevumi privātpersonām? Komerciālie kredīti? Apvienotais kredīts? Konsolidācijas aizdevumi? Ja jūs interesē, sazinieties ar mums: (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  43. Sveiki!

    Mēs piedāvājam dažāda veida aizdevumus, sākot no: privātpersonu aizdevumiem, biznesa aizdevumiem, parādu konsolidācijas aizdevumiem, automašīnu / lauksaimniecības finansēm un mājokļu aizdevumiem. Iegūstiet piekļuvi šiem aizdevumiem par pieņemamu procentu likmi ar elastīgu atmaksas termiņu no 6 mēnešiem līdz 20 gadiem. Mēs arī palīdzam darbuzņēmējiem un lauksaimniekiem iegādāties savu tehniku. Lai iegūtu vairāk informācijas par šo piedāvājumu, sazinieties ar mums: (dakany.endre@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  44. ŠIS IR OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS PAR GAISMU PASAULĒ
    PIEZĪME: CILVĒKU SKAIDROJUMI NAV IEKĻAUTI
    Tempļa pārstāvi varat sasniegt, izmantojot WhatsApp: +
    905344501179
    Vai esat uzņēmējs, politiķis, mūziķis, students? Tu būsi bagāts, slavens, varens dzīvē, pievienojies Illuminati brālības kultūrai jau šodien un kļūsi bagāts uzreiz. 1 miljons dolāru nedēļā un bezmaksas māja. Lai kur jūs izvēlētos dzīvot šajā pasaulē un pat nopelnītu 50 000 000 USD mēnesī...

    Ieguvumi jaunajiem dalībniekiem, kuri ir Illuminati biedri.
    Māja jebkurā jūsu izvēlētā valstī.
    2. Jauna sapņu automašīna par USD 1 500 000 USD.
    Iespēja satikt labākos bagātos vīriešus pasaulē.

    Jums ir jābūt vismaz 25 gadus vecam, lai sazinātos ar mūsu partneriem Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com vai sazinieties ar šo reālo WhatsApp numuru: +905344501179

    AtbildētDzēst
  45. Sveicieni jums visiem, es esmu Filips Tils, kas šeit dalas ar šim labajam zinam par to, ka Kolinss Džeimss palidz man ar 45 000 eiro nomaksat visu paradu un sakt mazu biznesu. Es izmantoju šo iespeju, lai pateiktu lielu paldies COLLINS JAMES FINANCE COMPANY, kas palidzeja man atbrivoties no paradiem, tagad es dzivoju laimigs.

    Varat ari sazinaties ar vinu, ja velaties sanemt istu aizdevumu pa e-pastu: collinsjamesfinance55@gmail.com>>>>Izmantojot Whatsapp: +49 176 34215369

    AtbildētDzēst
  46. tikai pagājušajā nedēļā piektdien es saņēmu aizdevumu 15000 eiro no Steven Funds tiešsaistes aizdevuma uzņēmums, es izlasīju dažas liecības par viņiem un es nolēmu pieteikties, un man par lielāko pārsteigumu aizdevums tika apstiprināts un pārskaitīts uz manu kontu pagājušajā piektdienā. Sazinieties ar viņiem pa e-pastu. stevenfunds@outlook.com vai whatsapp +2347043593434 jebkura veida aizdevumam

    AtbildētDzēst
  47. Vai jums ir nepieciešama jebkāda veida finansiāla palīdzība? Aizdevumi privātpersonām; Uzņēmējdarbības aizdevumi; Mājas kredīti; Korporatīvie aizdevumi? Lauksaimniecības finanses un projektu finanses? Izsniedzam kredītus ar procentu likmi 2%! Sazināties: (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  48. tikai pagājušajā nedēļā piektdien es saņēmu aizdevumu 15000 eiro no Steven Funds tiešsaistes aizdevuma kompānija, es izlasīju dažas liecības par viņiem un es nolēmu pieteikties, un man par lielāko pārsteigumu aizdevums tika apstiprināts un pārskaitīts uz manu kontu pagājušajā piektdienā. Sazinieties ar viņiem pa e-pastu. stevenfunds@outlook.com vai whatsapp +2347043593434 jebkura veida aizdevumam

    AtbildētDzēst
  49. Sveiki, es esmu hipotēku brokeris uzņēmumā Grace Lille Loans... Vai jūs meklējat steidzamu aizdevumu?

    Sazinieties ar e-pasta adresi, ja vēlaties pieteikties aizdevumam ar zemāko likmi tagad!
    E-pasta adrese: gracelille322@gmail.com
    Whatsapp tiešā saziņa: +4917634215369

    AtbildētDzēst
  50. Sveiki,
    Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
    uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
    konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
    ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
    kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
    termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
    uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
    Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
    Vārds: Maika kungs
    E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

    AtbildētDzēst
  51. Es kļuvu par krāpniecības upuri, bet, kad ieraudzīju ziņu par kredītu par to, kā sieviete ar trim bērniem saņēma aizdevumu no Mr. Christ Harmony aizdevuma piedāvājuma, es biju satriekta. Es tikko saņēmu savu aizdevuma apstiprinājumu 2023. gada 5. septembrī un saņēmu aizdevumu 2023. gada 6. septembrī. Ja esat nonācis finanšu krīzē, sazinieties ar šo privāto aizdevēju, kurš visā pasaulē piešķir aizdevumu ar 2% procentu likmi. . Saņemiet savu likumīgo aizdevumu, izmantojot Mr. Christ aizdevuma piedāvājumu, un pārtrauciet tērēt laiku ar viltus aizdevējiem. Sazinieties tagad pa e-pastu: christharmonyloanfund@gmail.com

    AtbildētDzēst
  52. Piesakieties tagad jebkura veida aizdevumiem...Mūsu pakalpojumi ir:...
    ✔️ Kredīts privātpersonām
    ✔️Auto kredīts
    ✔️ Mājas kredīts
    ✔️Aizdevums uzņēmējdarbībai
    ✔️Parādu kredīts
    ✔️Zelta aizdevums
    Ja jums ir kādi jautājumi vai jautājumi, sazinieties pa e-pastu: GRACELILLE322@GMAIL.COM
    WHATSAPP: +49 176 34215369

    AtbildētDzēst
  53. Lai jums lieliska diena

    Es esmu Richard Cosmos privātais aizdevējs. Piedāvāju aizdevumu ar procentu likmi 2% gadā un 2000 eiro apmērā - 500 000 000,00 eiro Tam ir 100% pašu kapitāla finansējums ar nodrošinātiem un nenodrošinātiem aizdevumiem. Mēs garantējam savus finanšu pakalpojumus daudziem mūsu globālajiem klientiem. Izmantojot mūsu elastīgo kredītportfeli, kredīti var tikt apstrādāti un nodoti aizņēmējiem pēc iespējas īsākā laikā. Mēs strādājam ar skaidriem un saprotamiem noteikumiem un sniedzam visa veida aizdevumus ieinteresētiem klientiem, uzņēmumiem, korporācijām un visa veida uzņēmumiem. Sazinieties ar mums tūlīt: (richardcosmos5@gmail.com)

    Piedāvājiet steidzamus aizdevumus.

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru