Viens, tumšā mežā

Šajā nedēļas nogalē sanāca pabūt vienai tumšā mežā. Bija nepavisam ne vēls vakars, ap astoņiem, bet tumsa, kā jau Latvijas decembrī, bija tik bieza kā sviests, ko ziest uz maizes. Ar nolūku nebiju paņēmusi līdz kabatas lukturīti un apņēmīgi devos tumsā, kur, kā nākas, no krūmiem un kokiem veidojās dažādi ķēmīgi tumsas tēli. Šis gājiens tumšajā mežā atsauca atmiņā bērnību un skolas gadus, kad, dzīvojot ciematā un pēc tam laukos blakus mežam, šad tad sanāca staigāt vienai tumšā mežā. Interesanta perspektīva, jo tad, kad biju mazs un bailīgs bērns, šādu izaicinājumu sanāca vai cik, bet tagad, kad esmu pieaudzis, drošs cilvēks, vienai tumšā mežā staigāt sanāk ļoti reti. Parasti no tā sargā mašīnas omulīgais siltums, klusa, skaista mūzika vai iedegtu sveču, siltas tējas komforts patīkamā, siltā vidē.

Latvijā šodien, 2010. gadā salīdzinot ar 2004. gadu, nabadzības riska indekss ir palielinājies par gandrīz trešdaļu. Ja 2004. gadā nabadzības riskam Latvijā bija pakļauti 19 procenti iedzīvotāju, tad 2008. gadā tādu bija jau 26 procenti. Sabiedrības dzīves līmeņa nevienlīdzības ziņā esam pēdējā vietā Eiropas Savienībā. Jā, aiz Rumānijas un Bulgārijas, kas 2007. gadā pievienojušās ES, glābj Latviju no pēdējās vietas citos rādītājos, bet ne šajā. Aiz šiem sausajiem datiem, ir dramatisks konstatējums – ‘nabadzības riska indekss jeb iedzīvotāju īpatsvars, kuri atradās zem nabadzības riska sliekšņa, palielinājās laikā, kad iedzīvotāju kopējie ienākumi būtiski pieauga, turklāt bezdarba līmenis bija salīdzinoši zems” (Latvijas nacionālās reformu programmas ‘ES 2020’ stratēģijas īstenošanas projekts).

1995. gadā mācījos Zviedrijā un pa vakariem kā studente piestrādāju vietējā labdarības restorānā, kura ienākumi tika ziedoti kopienas labdarības mērķiem. Manas studentu kopmītnes atradās pilsētas otrā malā. Pēc darba beigām, ap 12 vakarā darbinieku vidū parasti izcēlās mērens tracis par to, kā es nokļūšu uz mājām, jo man kā ārzemju studentei vienīgai nebija nodrošināta veida, kā nokļūt mājās. Man tajā laikā šie trači šķita patiešām smieklīgi, jo es neredzēju nekādas problēmas doties 40 minūšu pastaigā Zviedrijas decembra naktī spoži apgaismotajā Vesterosas pilsētā, kur, kā likās, nepamanīts nepaliktu pat adatas zemē nokrišanas troksnis.

Šodien uz šo Zviedrijas pieredzi raugos pavisam savādāk. Šodien redzu, ka ikviens mazs, tumšā mežā Latvijā nonācis bērns ir arī mana atbildība. Tieši tāpat kā manu savulaik zviedru kolēģu atbildība bija pilsētā nonākusi ārzemju jauniete un tam nebija nekāda sakara ar lišķību, liekulību vai bailīgumu, tā bija solidaritāte.

Komentāri

  1. Lolita, es nezinu kāpēc nedēļas nogale Tu izlēmi doties tumšā mežā, nezinu ko Tu cerēji tur ieraudzīt. Es arī nezinu ko mēs varam darīt, lai palīdzētu bērniem, nonākušiem dzīves tumsā. Bet varbūt mēs varētu satikties un parunāt par Liepājas Kara-osta dzīvojošiem bērniem. Viņi visi ir tik jauki un pavisam nav vainīgi, ka viņu vecāki ir narkomāni vai alkoholiķi.
    Ko teiksi?

    AtbildētDzēst
  2. Mmm, tas viss ir pareizi, tikai neaizmirstiet, ka šobrīd Jūs turiet stūri savās rokās. Solidaritēte, želsirdība, iejūtība - tas ir mūsu, sabiedrības lauciņs. Mēs to mācamies un, man liekas, mums nemaz tik slikti nesanāk. Savukārt koalīcijai nemaz tik spoži neiet. Daži no nesanajiem budzeta lēmumiem bija pareizi (auto nodokļa palielināšana, nekustamā īpašuma nodokļa paaugstināšana), citi pavisam ačgārni (nekustāmā īpašuma nodokli vajadzēja paaugstināt daudz vairāk, reformas iestrēgušas kur nu kurā - izglītības - švaki, veselības sfērā stāvoklis ir šausmīgs un ne jau finansējums dēļ :( ) Tas bernu pabalts 8ls ir smieklīgs. Kā būtu atbalstīt tiešām trūcīgus bērnus, nevis visus pēc kārtas?Jautājums - kur ir palikusi uzdrīkstēšanās šai koalīcijai ar TIK stipru mūsu mandātu? Nepārprotiet mani - es, tāpat, kā liela daļa sabiedrības īpaši nestreso par šo budžetu. Ir tikai drusku tāda vilšanās, mēs it kā ejam pareizā virzien, bet nu TIK lēni .... :(

    AtbildētDzēst
  3. Kristīne, noteikti varam satikties un parunāt, lūdzu uzrakstiet lolita.cigane@gmail.com

    AtbildētDzēst
  4. Кристина - Krieviem ir foršs raidījums - "Kamēr visi mājā", cita starpā tur rāda bērnus no bērnu namiem, kurus varētu adoptēt. Pāris gadu laikā ir atradušās ģimenes gandrīz simtam bērnu. Krievijai tas nav daudz… Vecāki narkomāni vai alkoholiķi? Pajautā tam bērnam - vai viņš vēlas dzīvot tīrā bērnunamā, vai pie vecākiem, kuri viņu sit? Jācīnās ar cēloņiem - pēc tā bērnunama būs jauni alkoholiķi un narkomāni, kuri pametīs savus bērnus likteņa varā. Pašlaik Latvijā viss ir labvēlīgs alkoholisma attīstībai. Jebkura, pat vissīkākā uzņēmējdarbība tiek cirsta saknē, policija dzenā večiņas pieturās, kuras tirgo pašas adītas vilnas zeķes… Vai tiešām tas ir pašvaldības policijas uzdevums? Tiesnešu algas ir neaizskaramas? Tad visiem citiem ir jāprasa atgriezt algas, kuras apcirpa un tad tiesneši var iet kopā ar valsti uz bankrotu, nevis vārtīties taukos uz sabiedrības rēķina. Dikti jau gribētos vienlīdzību - savelkot jostu redzēt, ka valstij grūti, nevis to, ka tēvs draņķis, pats nepelna, bet ģimenes naudu noplītē un notriec, tikai tapēc ir trūkums.

    AtbildētDzēst
  5. bla, bla, bla...pārdurkāts sacerējums no vidusskolas labajiem laikiem.

    AtbildētDzēst
  6. Labs ieraksts, paldies lar saiti Jūsu komentārā pie Mortena Hansena raksta Ir.lv. Varu tikai pievienoties Jūsu viedoklim par nevienlīdzības sekām un Jūsu pārsteigumam par to, ka "treknajos gados" nevienlīdzība Latvijā palielinājās.

    Tagad esat Saeimā, esat valdošajā koalīcijā. Ko Jūs un Jūsu partija plāno darīt šajā sakarā?

    AtbildētDzēst
  7. Sīkāk par nabadzības izskaušanu laipni lūgti uz http://socialismslv.wordpress.com/

    AtbildētDzēst
  8. Liecība - aizdevuma piedāvājums


    Liecība "" Jūs nedrīkstat palaist garām šo iespēju. [Mans vārds ir kundze Sandra Kate. Es dzīvoju Kanādā un šodien esmu laimīga sieviete? un es teicu savam pašam, ka jebkuram aizdevējam, kurš glābj manu ģimeni no mūsu sliktās situācijas, es atsaucīšu ikvienu personu, kas meklē aizdevumu viņam, viņš deva man laimi man un manai ģimenei. Man vajadzēja aizdevumu 50 000 ASV dolāru apmērā sāku savu dzīvi no jauna, jo esmu viens Vīrietis ar 3 bērniem.
     
     Esmu meklējis aizdevumu, lai nokārtotu savus parādus pēdējo trīs mēnešu laikā, par kuriem es tikos saņēmis scammed un paņēma manu naudu, līdz es beidzot satiku Dievu, kas nosūtījis aizdevēju.
     
     Es nekad domāju, ka internetā joprojām ir īsti aizdevuma aizdevēji, bet mans lielākais pārsteigums ir izdevies saņemt manu aizdevumu, nezaudējot daudz laika. Es satiku šo godīgo un dievi, kas baidās no aizdevuma, kurš man aizdevums palīdz man ar aizdevumu Kanādas dolāram 50 000 ASV dolāru. Viņš ir Dievs, kas baidās no cilvēka, ja jums ir nepieciešams aizdevums, lai atrisinātu savas problēmas, un jūs atmaksāsit aizdevumu
     
    sazinieties ar viņu, lai viņš viņam pateiks, ka ir Sandra Kate kundze, kas tevi lūdz. Sazinieties ar Miotti Stefano kungu pa e-pastu: (miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com)

    AtbildētDzēst
  9. Sveiki, kundze un kungs!
    Lai saņemtu godīgu un neatliekamu aizdevumu, lai labāk atrisinātu problēmas vai finansētu savas darbības, lūdzu, sazinieties ar mani: caravelleceline59@gmail.com. Paldies par uzticību.

    AtbildētDzēst
  10. Mans vārds ir Valeria Marco pirms 6 mēnešiem, kad mans uzņēmums sabruka, man nebija cerības, ka atkal kļūšu par savu biznesu. Es mēģināju aizņemties naudu no bankas, bet man nav bijis pietiekami daudz naudas savā kredītkartē un nav nodrošinājuma, lai saņemtu aizdevumu, tad ļoti tuvs mans Camila Diego draugs iepazīstināja mani ar īstu aizdevēju, izmantojot internetu. GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Šī sievietes aizdevumu sabiedrība varēja man izsniegt aizdevumu EUR 160 000 apmērā bez jebkāda īpašuma kā nodrošinājuma vai kredītkartes, bet viņa man to uzticēja. Tāpēc mani draugi es teicu sev, kāpēc es esmu savtīgs, tāpēc es nolēmu šo informāciju kopīgot ar visiem. Ja jums ir nepieciešams aizdevums no uzticama kredīta aizdevēja, sazinieties ar Gina Morgan, izmantojot savu e-pastu: ginamorganloancompany@gmail.com

    AtbildētDzēst
  11. Sveiki visi, tur, es ceru, ka jūs visi esat labi? Mani vārdi ir Diana Patrick kundze, es nāku no Ohaio, pirms dažiem mēnešiem es biju iesūcis sliktā finansiālā situācijā, un man vajadzēja steidzamu aizdevumu, lai samaksātu rēķinus un finansiāli atgrieztos pie kājām, jo ​​mana pašreizējā finansiālā situācija manā bankā atteicās lai dotu man aizdevumu, tāpēc man netika dota cita iespēja nekā meklēt nenodrošinātu aizdevumu tiešsaistē, manas izpētes procesā es biju krāpšanas upuris, un es zaudēju gandrīz $ 1,500, un man bija vairāk nepatikšanas, un man bija vairāk problēmu līdz ceram iegūt aizdevumu līdz brīdim, kad es atradīšu tiešsaistes ziņu par postu bija kopīga liecība no Erica no Ņūdžersijas štata valstīm, kas apliecina, kā viņš saņēma $ 50000 no Karen Finance Inc. pēc ziņojuma izlasīšanas Es nolēmu sazināties ar Karen Finance Inc. pa e-pastu: (karenronaldfinance@hotmail.com) sazinoties kontaktā, mans nenodrošinātais aizdevuma pieprasījums 600 000 ASV dolāru apmērā tika apstiprināts 72 stundu laikā pēc mana pieprasījuma un mans aizdevums tika izmaksāts manā bankas kontā bez izlaiduma.

    Es vēlos izteikt savu dziļu pateicību un arī konsultēt aizdevuma meklētājus, lai tur būtu ļoti modri, jo tur ir daudzi scammers, kuru vienīgais mērķis ir krāpties ar nevainīgiem aizdevuma meklētājiem, tāpēc jums ir jābūt uzmanīgiem un modriem. kam nepieciešams kredīts Es iesaku Karen Finance Inc, jūs varat sazināties ar uzņēmumu pa e-pastu: (karenronaldfinance@hotmail.com)

    Paldies, ka lasījāt manu liecību, novēlu jums veiksmi.

    Jūsu,
    Diana Patrick.

    AtbildētDzēst
  12. Vai esat uzņēmējs vai sieviete? Vai jums ir nepieciešami līdzekļi, lai uzsāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu savu parādu vai atmaksātu rēķinus vai sāktu jauku biznesu? Vai jums ir nepieciešami līdzekļi, lai finansētu savu projektu? Mēs piedāvājam garantēta aizdevuma pakalpojumus jebkurai summai un jebkurai pasaules daļai (privātpersonām, uzņēmumiem, nekustamo īpašumu aģentiem un korporatīvajām iestādēm) ar mūsu lielisko procentu likmi 2% apmērā. Lai saņemtu pieteikumu un iegūtu vairāk informācijas, sūtiet atbildes uz šādu e-pasta adresi: johnwilliamstrustfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  13. Vai esat uzņēmējs vai sieviete? Vai jums ir nepieciešami līdzekļi, lai uzsāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu savu parādu vai atmaksātu rēķinus vai sāktu jauku biznesu? Vai jums ir nepieciešami līdzekļi, lai finansētu savu projektu? Mēs piedāvājam garantēta aizdevuma pakalpojumus jebkurai summai un jebkurai pasaules daļai (privātpersonām, uzņēmumiem, nekustamo īpašumu aģentiem un korporatīvajām iestādēm) ar mūsu lielisko procentu likmi 2% apmērā. Lietojumprogrammai un vairāk informācijas nosūtiet atbildes uz šādu e-pasta adresi: markanthonyeasyloanfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  14. Labā diena,

    Vai jums ir jebkāda veida finanšu aizdevumu problēma? vai jums ir nepieciešams ātrs aizdevums, lai dzēstu debetu un atgrieztos biznesā Pēc procentu likmes 3%? Ja jā, sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pasta adresi: exxonmobil191@outlook.com

    Lūdzu, sniedziet mums sekojošu informāciju:

    1) Pilnie vārdi: ............
    2) Dzimums: .................
    3) Vecums: ........................
    4) Valsts: .................
    5) Tālruņa numurs: ........
    6) Nodarbošanās: ..............
    7) Ikmēneša ienākumi: ......
    8) Nepieciešamā aizdevuma summa: .....
    9) Aizdevuma ilgums: ...............
    10) Aizdevuma mērķis: ...........

    Paldies

    AtbildētDzēst
  15. Sveiki, visi. Pirms trim mēnešiem man tiešām bija nepieciešams aizdevums, lai samaksātu lielāko daļu rēķinu, kas sevišķi ietvēra manas bērnu skolas nodevas. Es biju tik satriekts un pat plānoju sevi nogalināt, jo tēvs, kurš nevar iemācīt savus bērnus, nepavisam nav tēvs ... tad mans Draugs man pastāstīja par jasmin noor, kas ir mana finansiālā stāvokļa brīnums. Es pieprasīju aizdevumu 500 000 eiro apmērā ar procentu likmi 3% un pēc visa nepieciešamā procesa veikšanas es saņēmu savu aizdevumu bez stresa. Tā ir taisnība, ka viņa ir brīnums, es varu mirušajā sievā zvērēt, ka viņa ir ļoti īsta, sazinieties ar viņu, ja jums tiešām ir nepieciešams aizdevums, sazinieties ar: e-pastu; (jasminnoorloancompany01@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  16. Do you need Finance?
    Are you looking for Finance?
    Are you looking for a money to enlarge your business?
    We help individuals and companies to obtain loan for business
    expanding and to setup a new business ranging any amount. Get a loan at affordable interest rate of 3%, Do you need this cash/loan for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via Email financialserviceoffer876@gmail.com Whats App +918929509036

    AtbildētDzēst
  17. Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai dzēstu parādus, vai jums ir nepieciešams kapitāla aizdevums, lai uzlabotu jūsu biznesu? Vai bankas un citas finanšu aģentūras ir noraidījušas jūs? Vai jums nepieciešama aizdevuma apvienošana vai hipotēka? Nemeklējiet vairāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finansiālās problēmas padarītu par pagātni. Sazinieties ar mums pa e-pastu:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tas ir Ocean Finance Hipotēkas. Mēs piedāvājam aizdevumus interesentiem ar saprātīgu procentu likmi 2%. Diapazons svārstās no 5000,00 eiro līdz maksimāli 100 000 000,00 eiro.

    AtbildētDzēst
  18. Sveiki Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai atrisinātu savas finanšu vajadzības? Mēs piedāvājam aizdevumus no 2000.00 līdz 50.000.000.00, mēs esam uzticami, spēcīgi, ātri un dinamiski, bez kredīta pārbaudes un piedāvājam 100% ārvalstu aizdevuma garantijas pārejas periodā. Mēs arī izsniedzām jebkuru valūtas aizdevumu ar 3% procentu visiem aizdevumiem. Ja jūs interesē, sazinieties ar mums, izmantojot šo e-pastu: (bryanstefanloanfirm@gmail.com)  (bryanstefanloanfirm@outlook.com) vai WhatsApp: +919654763221

    AtbildētDzēst
  19. Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai nomaksātu parādus, vai kapitāla aizdevums, lai uzlabotu savu biznesu? Vai bankas un citas finanšu aģentūras jūs ir noraidījušas? Vai jums ir nepieciešama kredīta apvienošana vai hipotēka? Nemeklējiet tālāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finansiālās problēmas atstātu aiz muguras. Sazinieties ar mums pa e-pastu: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com vai Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Tie ir Jurgena Stefana finanšu pakalpojumi. Mēs piedāvājam aizdevumus interesentiem ar saprātīgu procentu likmi 3%. Diapazons ir no 5 000,00 eiro līdz 350 000 000,00 eiro.

    AtbildētDzēst
  20. Labrīt, mani sauc Ahmads Asnuls Brunejs un es dzīvoju latvijā. Vēlos runāt par Dieva labestību manā dzīvē pēc tik daudzu mēnešu mēģinājuma saņemt aizdevumu internetā, un es tiku izkrāpts, tāpēc es biju izmisumā iegūt aizdevums no likumīga aizdevēja tiešsaistē, tad es redzēju komentāru no drauga, vārdā Valters Čads, un viņš runāja par šo likumīgo aizdevuma kompāniju, kurā viņš saņēma aizdevumu ātri un viegli bez jebkāda stresa, tāpēc viņš mani iepazīstināja ar dāmu, vārdā kundze. Julian Hoffman, kurš kontrolē uzņēmumu ar nosaukumu Loan Credit Institutions, tāpēc es pieteicos aizdevuma summai 75 000,00 dolāru apmērā ar zemu procentu likmi 2%, tāpēc aizdevums tika apstiprināts un iemaksāts arī manā bankas kontā. tas bija veids, kā es varēju saņemt aizdevumu, lai uzturētu savu salauzto biznesu, kā arī apmaksātu rēķinus, tāpēc iesaku ikvienam, kurš vēlas ātri un viegli saņemt aizdevumu, sazināties ar viņu Aizdevuma uzņēmumam pa e-pastu: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) / vai Whatsapp: +393512114999, lai saņemtu jebkāda veida aizdevumu, kas jums nepieciešams, paldies, ka izlasījāt manas dzīves lieliskāko atsauksmi.

    AtbildētDzēst
  21. Sveiki visiem. Es redzēju komentārus no cilvēkiem, kuri jau ir saņēmuši aizdevumu no kredītiestādēm, un tad es nolēmu pieteikties saskaņā ar viņu ieteikumiem, un tikai pirms dažām stundām es apstiprināju savā personīgajā bankas kontā kopējo summu 30 000 USD, ko pieprasīju. Šīs patiešām ir lieliskas ziņas, un es iesaku visiem, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu (loancreditinstitutions00@gmail.com), varat izlemt nosūtīt viņiem ziņojumu vietnē WhatsApp (+393512114999). Tagad esmu laimīgs, ka esmu saņēmis pieprasīto aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  22. Labdien, mani sauc doktore Rozmarija Alberta no Austrālijas, esmu ārste un precējusies ar filozofu. Dažus gadus atpakaļ es biju iestrēdzis finansiālā situācijā, un man bija nepieciešama finansiāla palīdzība, lai apmaksātu rēķinus un izveidotu savu privāto slimnīcu. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām gan privātām, gan korporatīvajām struktūrām, taču nesekmīgi, un lielākā daļa banku arī atteicās no mana kredīta. Bet brīnumainā kārtā draudzene Felicia kundze mani iepazīstināja ar privātu aizdevuma uzņēmumu (aizdevuma kredītiestādi), un es saņēmu aizdevuma summu USD 200 000,00 (Austrālijas dolārs), un šodien esmu nokārtojis visus savus departamentus un izveidojis savu slimnīcu. Dārgais, ja jums ir jāsazinās ar jebkuru firmu, lai nodrošinātu aizdevumu ar zemu procentu likmi 3% un labākiem atmaksas plāniem un grafiku, lūdzu, iesaku sazināties ar Aizdevuma kredītiestādi, un jūs saņemsiet savu aizdevumu bez grūtībām. Viņi nezina, ka es to daru, bet es tagad esmu tik laimīgs, un es nolēmu cilvēkiem par viņiem uzzināt vairāk, viņi piedāvā visa veida aizdevumus gan privātpersonām, gan uzņēmumiem, kā arī es vēlos, lai Dievs viņus svētī arvien vairāk. Jūs varat sazināties ar šo uzņēmumu, izmantojot šo e-pastu:(loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatsapp: +393512114999

    AtbildētDzēst

  23. Sveiki,

    Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Es izsniedzu aizdevumu ieinteresetam personam, kuras godpratigi mekle aizdevumu. Vai jums nopietni ir nepieciešams steidzams aizdevums? tad tu esi istaja vieta. Es izsniedzu biznesa aizdevumu, personigo aizdevumu ar minimalo summu no 1000,00 € lidz maksimalajai summai 40 000 000,00 € abd augstak visa jums nepieciešamaja valuta, sazinieties ar mums, lai sanemtu aizdevuma pieprasijumu ar 2% zemu procentu likmi, lai apmierinatu jusu pieprasijumu un izklastits no finanšu problem.sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: jeromeburchael91@gmail.com

    sazinieties ar whatsapp: 09027345692

    Gaidiet jusu atbildi.
    Jerome Burchael

    AtbildētDzēst
  24. Sveiki visiem, mani sauc Hopella lita, es tiku versta pie ši virieša varda Kolinss Džeimss, lai sanemtu finansialu palidzibu 17 000 eiro apmera, un es to izdariju, un man tas izdevas. Pateicoties Kolinsam Džeimsam, vinš ir savu vardu virs. Ja kadam ir interese ar vinu sazinaties, šeit ir vina kontaktpersona. Pa e-pastu: (collinsjamesfinance55@gmail.com)

    Ar cienu
    Hopella Lita kungs no Daugavpils

    AtbildētDzēst
  25. Sveiki; Mani sauc Kolinss Džeimss, es esmu kredītu speciālists un pārstāvu Finanšu tirgus dienestu. Vai kāda iemesla dēļ jums ir nepieciešams finansiāls atbalsts? Ja atbilde ir jā, sazinieties ar manu uzņēmumu šodien, lai uzzinātu vairāk par manu aizdevuma programmu; sazinieties ar mums pa e-pastu (collinsjamesfinance55@gmail.com). Jūs varat jautāt, kāpēc mēs? Tagad man ir jāzina, ka mūsu tiešsaistes kapitāla programma atšķiras no citām. Šeit ir tikai nedaudz par to, ar ko mūsu apgrozāmā kapitāla programma atšķiras. ĀTRA PIETEIKUMA PROCESS -FINANSĒJUMS TIK 24 STUNDĀS -PĀRSKAITĪJUMS LĪDZ 500 000 EUR -automātiskie maksājumi -SADARBĪBA NAV VAJADZĪGA -SVARĪGĀK,NAV NAV SLĒPTAS SĒKLAS -UN LABAS ZIŅAS IZVĒLIES MŪSU ĀTRĀKĀS PAKALPOJUMU PAKALPOJUMU IELODEJUMU. Mēs saprotam, ka notiek negaidīti finanšu notikumi, un esam šeit, lai palīdzētu. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties konsolidēt parādus, maksāt neparedzētus medicīniskos izdevumus, sākt uzņēmējdarbību vai vienkārši doties ģimenes atvaļinājumā, mēs saprotam. Mūsu mērķis Finanšu tirgus dienestā ir nodrošināt savlaicīgu piekļuvi privātpersonu aizdevumiem, biznesa aizdevumiem un hipotēku aizdevumiem par pieņemamām procentu likmēm 2%, sazinieties ar mums šodien, lai iegūtu sīkāku informāciju collinsjamesfinance55@gmail.com Ar cieņu

    AtbildētDzēst
  26. Esiet laipni aicināti šajā uzņēmumā. Šajā uzņēmumā mēs piedāvājam individuālus aizdevumus un biznesa aizdevumus. Mūsu aizdevumam ir tikai 2% procentu likme, mēs piedāvājam aizdevumu no 1000 € līdz 100 000 000 eiro, mārciņām un dolāriem. Ja jums ir nepieciešams aizdevums jūsu uzņēmumam vai debets, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, lai apstrādātu jūsu pieteikuma veidlapu

    PIETEIKUMA PRASĪBAS

    1. Pilns vārds: _________________
    2. Tālruņa numurs: __________________
    3. Valsts: _______________________
    4. Dzimums: _____________________
    5. Darbs: ___________________________
    6. Ikmēneša ienākumi: __________________
    7. Nepieciešamā aizdevuma summa: ___________
    8. Ilgums: __________________

    Sazinieties ar mūsu biroju pa e-pastu: collinsjamesfinance55@gmail.com

    AtbildētDzēst
  27. Pa e-pastu: collinsjamesfinance55@gmail.com, lai saņemtu steidzamu kredītu

    AtbildētDzēst
  28. mēs vēlamies jūs iepazīstināt ar īstām un autentiskām KRIPTO VALŪTAS Nākotnes tirdzniecības PAKETĒM ar mazāku risku zaudēt, jūs varat nopelnīt 700% peļņu no saviem ieguldītajiem līdzekļiem nedēļā un peļņa ir 100% garantēta, piemēram, jūs ieguldāt 500 EUR mēs esam spējīgi nopelniet sev 3500 EUR 7 dienu laikā

    Ieinteresētajiem skatītājiem jāsazinās ar mums, izmantojot whats-app: +27633586789 vai e-pastu: wilsontradeszone@gmail.com lai sāktu

    AtbildētDzēst
  29. Sveiki visiem, es šodien esmu ļoti sajūsmā, es redzēju komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši aizdevumu no Sabinhelps@gmail.com, un tad es nolēmu reģistrēties, pamatojoties uz viņu ieteikumiem. Pirms dažām stundām apstiprināju kopumā 10 000 eiro, ko esmu izņēmusi no sava bankas konta. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: Sabinhelps@gmail.com vai whatsapp viņai pa +7 901 709-57-43

    AtbildētDzēst
  30. BUSINESS LOAN PERSONAL LOAN HERE APPLY NOW WhatsApp +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    AtbildētDzēst
  31. Viktora Andersona aizdevumu uzņēmums. mēs piedāvājam aizdevumu ar likmi 2% jebkurā jums nepieciešamajā aizdevuma summā, un mūsu aizdevuma apstrāde ir ātra un uzticama, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams aizdevums, un mēs izsniedzam visu veidu aizdevumu. lai iegūtu sīkāku informāciju, sazinieties ar mums pa: ( victorloancompany77@gmail.com ) un whatsapp numuru: ( +2348039856227

    INFORMĀCIJA AIZŅĒMĒJAM

    1) Pilni vārdi:
    2) Valsts:
    3) adrese:
    4) Valsts:
    5) Dzimums:
    6) Ģimenes stāvoklis:
    7) Nodarbošanās:
    8) Tālruņa numurs:
    9) WhatsApp numurs:
    10) Ikmēneša ienākumi:
    11) Nepieciešamā aizdevuma summa:
    12) Aizdevuma termiņš:
    13) Aizdevuma mērķis:

    Saziņas e-pasts: victorloancompany77@gmail.com
    Sazinieties ar Whatsapp: +2348039856227

    AtbildētDzēst
  32. Tikai pagājušajā nedēļā šeit es saņēmu 10 000 eiro aizdevumu no Stīvena fondiem, es nekad neticu, ka tā ir patiesība, jo es redzēju tiešsaistē liecību par to, kā kāds no viņiem saņēma aizdevumu, bet pagājušajā nedēļā man tas bija skaidrs pēc aizdevuma saņemšanas no viņiem sazināties tos jebkura veida aizdevumiem pa e-pastu stevenfunds@outlook.com vai whatsapp +2347043593434

    AtbildētDzēst
  33. Vai jums ir nepieciešams kredīts???? Aizdevumi privātpersonām vai biznesa aizdevumi???? Parunā ar mani par to. KONTAKTA VĀRDS: Petr Buzek kungs, ja interesē, lūdzu, sazinieties ar mums::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
    Whatsapp tagad: +639451256230

    AtbildētDzēst

  34. Vai jums ir nepieciešams finansējums?
    Vai jums ir nepieciešams aizdevums biznesa vai personiskām vajadzībām?
    Mēs izsniedzam aizdevumus ar 3% procentu likmi personīgajiem, biznesa un ieguldījumiem
    finansējumu.
    Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus privātpersonām vai uzņēmumiem neatkarīgi no
    jūsu pašreizējais kredītreitings. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, nedariet to
    nevilcinieties sazināties ar mums jau šodien, ja jūs nopietni interesē mūsu
    piedāvājums.
    info@waheedfinance.com
    WhatsApp: +91 636 671 0014
    Sveicieni
    Waheed finanšu firma

    AtbildētDzēst
  35. Sveiki,

    Mēs esam sertificēti, lai piedāvātu šādus aizdevumu veidus vai jebkāda veida finansējumu: Personīgais aizdevums? Uzņēmējdarbības aizdevumi? Kredīts parādu konsolidācijai? Atjaunot savu māju? Investīciju kredīts? Pieejamie kredīti? Aizdevumi privātpersonām? Komerciālie kredīti? Apvienotais kredīts? Konsolidācijas aizdevumi? Ja jūs interesē, lūdzu, sazinieties ar mums: (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  36. Mēs piedāvājam aizdevumus ar 2%, Mēs piedāvājam parādu konsolidācijas aizdevumus, biznesa aizdevumus, privātpersonu aizdevumus, automašīnu aizdevumus, viesnīcu kredītus, studentu kredītus, privāto aizdevumu mājokļa refinansēšanas aizdevumus, uzziniet vairāk E-pasts: (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  37. Sveiki, es esmu hipotēku brokeris uzņēmumā Grace Lille Loans... Vai jūs meklējat steidzamu aizdevumu?

    Sazinieties ar e-pasta adresi, ja vēlaties pieteikties aizdevumam ar zemāko likmi tagad!
    E-pasta adrese: gracelille322@gmail.com
    Whatsapp tiešā saziņa: +4917634215369

    AtbildētDzēst
  38. Laba diena katram! Es vēlos izmantot šo mediju, lai pastāstītu jums par godīgu aizdevuma uzņēmumu, kas man palīdzēja saņemt komerciālu aizdevumu ar saprotamiem noteikumiem. viņi piedāvā visu veidu aizdevumus.
    Saziņas e-pasts: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785

    AtbildētDzēst
  39. Sveiki,
    Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
    uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
    konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
    ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
    kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
    termiņš ir no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
    uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
    Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
    Vārds: Maika kungs
    E-pasts: agborloanfirm@gmail.com vai sūtiet man ziņojumu WhatsApp +393509685253

    AtbildētDzēst
  40. Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Vai mēs izsniedzam privātpersonu aizdevumus? Biznesa kredīts? Mājas kredīts? Lauksaimniecības kredīts? Izglītības kredīts? Parādu konsolidācijas aizdevumi? Kravas auto kredīts? Auto kredīts? Viesnīcas kredīts? Refinansēt kredītus? un vēl skolas kredīti? Starta kredīts? .Piedāvājam 2% procentus! Sazinieties ar mums pa: richardcosmos5@gmail.com

    AtbildētDzēst
  41. Labdien! Mēs esam sertificēti, lai sniegtu šādus aizdevumu veidus vai jebkādu finansējumu: Personīgais aizdevums? Uzņēmējdarbības aizdevumi? Parādu konsolidācijas aizdevums? Atjaunot savu māju? Investīciju kredīts? Vai ir pieejams kredīts? Aizdevumi privātpersonām? Komerciālie kredīti? Apvienotais kredīts? Konsolidācijas aizdevumi? Ja jūs interesē, sazinieties ar mums: (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  42. Sveiki visiem, vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai atrisinātu savas finansiālās problēmas? Sazinieties ar mums šodien un atrisiniet savas problēmas, lai iegūtu vairāk informācijas whatsApp +2349050087899

    AtbildētDzēst
  43. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Šajā gadījumā rakstiet uz e-pastu: dakany.endre@gmail.com

    Vai jums ir nepieciešams aizdevums? privātie aizdevumi? biznesa aizdevums? hipotēka? Lauksaimniecības un projektu finansēšana, ĀTRI KREDĪTI. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nomaksātu parādus, samaksātu rēķinus vai uzsāktu jauku biznesu? ? Izsniedzam visa veida aizdevumus ar 2% procentiem! Saziņas e-pasts: (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  44. Vai meklējat biznesa aizdevumu? Personīgie aizdevumi, studentu aizdevumi, parādu konsolidācijas aizdevumi, nenodrošināti aizdevumi, riska kapitāls utt. Ja tā, rakstiet mums šodien: (richardcosmos5@gmail.com) un saņemiet aizdevumu jau šodien.

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru