Valsts nozagta bezjēdzībai

Skatoties iespējamos Aivara Lemberga dēla Anrija Lemberga konta izrakstus http://www.rokasgramata.com/, mulsina šo tēriņu bezjēdzība. Vai tiešām ir vērts nozagt valsti, samaitāt politisko kultūru, uzturēt stipendiātus Saeimā un politiskajās partijās, apkarot ģenerālprokuroru, lai viens jauns vīrietis varētu brīvi ēst un dzert Rīgas bāros un restorānos, apmeklēt naktsklubus un nedomāt, cik lielā apmērā un kurā Londonas veikalā iepirkties?

Iespējamo Anrija Lemberga tēriņu banalitāte ir satriecoša. Saņemot “darba algu” no Ventspils naftas, Kālija parka, citiem Ventspils uzņēmumiem un pārskaitījumus no tēva, viņš naudu notriec dārgos ēdienos, dzērienos, apģērbos. Skatoties iespējamās Anrija Lemberga bankas transakciju izdrukas, gandrīz gribas cerēt, ka tās tomēr nav īstas.

Vai tiešām tas viss ir Aivara Lemberga cīņās pret sorosītiem, kosmopolītiem, inteliģentiem, tiesībsargiem, starptautisko kapitālu, citiem medijiem, politiķiem ieguldītās enerģijas vērts? Gandrīz gribas, lai šis stāsts nebūtu tik banāls, lai šī nauda būtu izmantota vismaz pasaules pārņemšanas vai globālas sazvērestības plānošanai, kaut kam patiešām ļaunam un varenam, kas apmēra ziņā būtu vismaz samērojams ar to kaitējumu, ko Latvijas politiskajai videi ir nodarījis Aivars Lembergs. 

Komentāri

  1. Marina:
    Vislielāko ļaunumu Latvijas politiskajai videi nodarat tieši tādas personas kā Jūs Cigānes k-dze.

    AtbildētDzēst
  2. Es neticu lielākajai daļai politiķu, jo tiem nekas nav svēts. Bet ticu Lolitai Čigānei, jo cilvēks ar tādām acīm nevar melot!

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru