Pāriet uz galveno saturu

Dzīve pēc Covid-19 ir jau sākusies

Vairāki prestiži starptautiski mediji aprakstījuši Latviju kā veiksmes stāstu cīņā ar Covid-19, pašlaik saņemam atzinību par savlaicīgiem un pareiziem lēmumiem no igauņiem, kurus parasti apbrīnojam. Ietekmīgajam žurnālam Foreign Policy premjers Krišjānis Kariņš empātiski teicis, ka, lai gan mirušo skaits Latvijā salīdzoši ir neliels, katra cilvēka nāve no Covid-19 ir traģēdija. Pašlaik aktīvi diskutējam un vērtējam, vai valdības un atsevišķu ministru darbs pandēmijas apkarošanā bijis adekvāts un rīcība piemērota. Interesanti, ka Lielbritānijā, valstī ar senām demokrātijas un brīvas preses tradīcijām, mediju analīze par valdības, īpaši premjera B. Džonsona sniegumu ir daudz ļenganāka, lai gan viņa neskaidrie un nekonkrētie paziņojumi un sākotnējā bravūra nogurdinājusi daudzus.
Kritika un analīze ir svarīgas, tomēr nedrīkstam tajās iestrēgt, it īpaši sākt plosīt paši sevi, vaimanājot, ka mums nekas nesanāk un, līdzko robežas atvērsies, būs tik jābrauc prom. Jau šodien iezīmējas, kāda Latvija un Eiropa būs pēc Covid krīzes. Jāsāk domāt, kā Latvijai jauno situāciju izmantot mūsu valsts stiprināšanas labā. Protams, priekšā vēl ir daudz nezināmā. Tomēr ir vairāki zināmie – pēkšņa daudzu Latvijas starptautiski pieredzējušu pilsoņu intelektuālo resursu koncentrāciju mājās un drošticama apziņa, ka pasaule iepriekšējās sliedēs vairs neatgriezīsies.
Lai gan pandēmijas apstākļos par galveno atskaites punktu kļuvušas dalībvalstu valdības un robežu slēgšana bijis strikti nacionāls pasākums, Latvijai pēc-Covidapstākļos Eiropas Savienība būs vēl svarīgāka. Latvijas ekonomiskā izaugsme pēdējos gados balstījusies uz Latvijas ekonomikas atvērtību, aktīvu eksportu un to, ka ar savu drošo un patīkamo vidi esam atvēri ciemiņiem no visas pasaules. Uz šī celma uzauguši, uzplaukuši un uzziedējuši neskaitāmi mazi un ļoti mazi uzņēmumi, kas snieguši kvalitatīvus ēdināšanas, skaistumkopšanas, veselības, kultūras un daudzu jomu pakalpojumus. Pēc-Covid apstākļos Latvijas spēja iekļauties visas Eiropas Savienības ekonomiskās atkopšanās vilnī būs ļoti nozīmīga. Ja Covid-19 izraisītā krīze ir simetriska – visi tiek vienlīdz ietekmēti, atkopšanās no tās būs asimetriska – ātrāk atkopsies tie, kam būs vairāk resursu un gudrāka to pārvaldība.
Kopumā Covid-19 krīze devusi krietnu sitienu Eiropas izpratnei par globalizāciju. Eiropas Savienības valstis ir ļoti atkarīgas no Ķīnas stratēģisko preču piegādēs. Puse no visām Eiropas Savienībā lietotām medicīniskajām aizsargmaskām un tērpiem tiek ražoti Ķīnā.
Ķīna saražo 40% no visām Vācijā, Francijā un Itālijā patērētajām antibiotikām, 90% no visā pasaulē patērētā penicilīna un 100% no Eiropā izmatotā paracetamola. Nespēja nodrošināt operatīvas veselības aprūpes preču piegādes atklājusi konkrētu globālo piegāžu ķēžu vājumu – tās darbojas tad, ja izpildās visi mainīgie – preces un cilvēki brīvi un operatīvi kustas pāri robežām. Lai gan Covid-19 pandēmija bija iepriekš paredzēta (to, piemēram, paredzēja ASV prezidents Obama 2014. gadā), rīcība diemžēl, kā tas ierasts, seko tikai pēc tam, kad atkarība no Ķīnas stratēģisko preču piegādēs ir skarbi piedzīvota.
Sagaidāms, ka Eiropas Savienība kopumā daudz rūpīgāk raudzīsies uz stratēģisko rezervju veidošanu un daudz īsākām, paredzamākām un dažādākām stratēģiski nozīmīgo preču piegādes ķēdēm.
Latvijai ar tās vieglās rūpniecības, biomedicīnas un bioframācijas ražošanas tradīcijām pavērsies jaunas iespējas, jo turpmāk tas, ka “var lētāk saražot Ķīnā”, būs mazāk nozīmīgs arguments.
Īsākas piegādes ķēdes nozīmē arī saudzīgāku attieksmi pret vidi. Tas attiecas,  piemēram, uz pārtikas ražošanu. Pēc savas būtības pārtikai nav jābūt lētai. Tās cenai ir jāatspoguļo darbs, kas ieguldīts tās ražošanā. Savukārt tiem, kas augstākas pārtikas cenas nevar atļauties, jābūt mērķtiecīgam atbalstam. Daudzi pētījumi par sabiedrības veselību apliecina, ka no aptaukošanās un sliktas veselības visvairāk cieš tieši tie cilvēki, kas patērē lētu, neveselīgu, smagi pārstrādātu pārtiku ar garām piegādes ķēdēm un nebeidzamiem derīguma termiņiem. Latvijas bioloģiskie lauksaimnieki, kas jau mācējuši veiksmīgi izmanot ES atbalstu savas ražošanas attīstībai, pēc-Covid-19situācijā var rēķināties ar to, ka pieprasījums pēc šādiem produktiem pieaugs un pavērs iespējas inovācijām.
Tāpat Eiropas Savienība noteikti mainīs attieksmi pret ārvalstu investīcijām. Jau iepriekš Eiropas Komisija uzsvēra, ka daudz rūpīgāk jāvērtē, kas un kāpēc iegādājas Eiropas uzņēmumus.
Eiropas Komisija jau martā nāca klajā ar rekomendācijām, kā valstīm aizsargāt savus Covid-19 krīzes novājinātos uzņēmums pret agresīviem 3. valstu mēģinājumiem tos pārņemt.
Jau pirms-Covid-19 pandēmijas Eiropas Komisijas pieteiktais Zaļais kurss paredzēja jauna veida atbalstu un investīcijas, lai padarītu  Eiropas Savienības uzņēmumus konkurētspējīgākus un “zaļākus”. Apstākļos pēc Covid-19 šāda rīcība nevis tiks atlikta uz vēlāku laiku, bet, visticamāk, pasteidzināta. Jāšaubās, ka, piemēram, Itālijas iedzīvotājiem, kas šajās dienās fotografē gulbjus un pat delfīnus Venēcijas kanālos, būs milzīga kāre strauji atgriezties pie kanālu duļķainā ūdens.
Latvija ar savu mēreno, pat vēso klimatu joprojām būs pievilcīga Eiropas tūrismam. Jau pirms pāris gadiem Kuldīga klusībā bija Eiropas vēsuma galvaspilsēta – tur vairākas nedēļas vasarās pavadīja Eiropas dienvidos karstumu izcietušie eiropieši. Lai gan ir valstis, kuru valdībām ir lielāka rocība savu uzņēmēju atbalstam, nav valdības, kuru rokās būtu spēja “izslēgt” globālās sasilšanas izprasītos karstuma viļņus. Plaši izskanējušais “Baltijas burbulis”, kurā pašlaik dzīvojam, Latviju padara pievilcīgu tūrismam. Ikviens, kas šo izolācijas laiku izmantojis, lai apceļotu Latviju, noteikti ir sajūsmā, cik patiesībā pie mums daudz apskatāmā un baudāmā.
Šī krīze ir parādījusi vairākus Eiropas Savienības vājos punktus. Bet tā nav kaut kādu “viņu” problēma, tā ir arī Latvijas atbildība, tajā skaitā piemēroties un atrast savu vietu jaunajā pasaulē. Eiropas Savienība ir un vienmēr ir bijusi “procesā”. 2015. gada migrācijas krīze pārbaudīja ideju par vienotu personu pārvietošanās bloku (Šengenu) bez kolektīva ārējo robežu apsardzības mehānisma ārkārtas gadījumos un apliecināja, ka šāds mehānisms nepieciešams. Covid-19 krīze apliecināja, ka atkarība no tālām un apstākļu maiņas viegli ietekmējamām piegāžu ķēdēm var būt bīstama. Un ka ir brīži, kad kopēja, Apvienoto Nāciju rīcība pandēmijas apkarošanā kļūst neiespējama un Eiropas Savienībai jāspēj uzrādīt kolektīva rīcībspēja, Latvija ir daļa no tās.

Komentāri

  1. Sveicināti un sveicināti Spotcap globālo aizdevumu pakalpojumos. Mans vārds ir Klaudija Kleina, es esmu aizdevējs un arī aizdevumu konsultants.

    Vai jums ir nepieciešams finanšu atbalsts? vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir apstiprinoša, es ieteiktu jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | un jūsu kontā ir aizdevums 24 stundu laikā, jo mēs piedāvājam izcilus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (individuālais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Mēs zinām, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finanšu problēmas un kurām ir nepieciešams tās risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu institūcijām, ņemot vērā augsto interesi. likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli.

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresaino bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un veikt darījumus jebkurā vietā un vietā, kur jums tas nepieciešams.

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem / jautājumiem? - Nosūtīt e-pastu uz | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | & Saņemiet atbildi vienā mirklī.

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsit aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir jūsu rokās!

    AtbildētDzēst
  2. Sveicināti un sveicināti Spotcap globālo aizdevumu pakalpojumos. Mans vārds ir Klaudija Kleina, es esmu aizdevējs un arī aizdevumu konsultants.

    Vai jums ir nepieciešams finanšu atbalsts? vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir apstiprinoša, es ieteiktu jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | un jūsu kontā ir aizdevums 24 stundu laikā, jo mēs piedāvājam izcilus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (individuālais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Mēs zinām, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu institūcijām, ņemot vērā augsto interesi. likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli.

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresaino bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un veikt darījumus jebkurā vietā un vietā, kur jums tas nepieciešams.

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem / jautājumiem? - Nosūtīt e-pastu uz | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | & Saņemiet atbildi vienā mirklī.

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsit aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  3. SVEIKI; VAI VAJADZĪGS AIZDEVUMS
    Mēs sniedzam aizdevumus privātpersonām: personīgo aizdevumu patēriņam, mājokļa kredītu, kredīta dzēšanu, parāda dzēšanu, lai iekasētu visus parādus vienā kredītā, studentu aizdevumu, aizdevumu, lai finansētu jūsu automašīnas iegādi.

    Vai jums ir nepieciešams finansiāls atbalsts?
    Mēs atbalstīsim tādu projektu finansēšanu kā: jūsu māju, biroju, saimniecību celtniecība, mēs finansējam jūsu ceļojumu projektus, jūsu uzņēmumu vai projektu, kuram jums nepieciešams ārējs finansējums.

    Vai jums ir nepieciešams ieguldījumu fonds?
    Mēs varam ieguldīt jūsu lielajos projektos. Tas ir paredzēts uzņēmumiem, kas meklē ieguldītājus, lai finansētu savus pētniecības projektus, nekustamā īpašuma projektus, pārņemšanu un citas biznesa vajadzības.

    IZVĒLIES LABĀKĀS AIZDEVUMA iespējas
    Piesakieties, izmantojot šo e-pasta adresi: novaglobalfinances@gmail.com

    KO PIEDĀVĀJAM
    Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus, gan nodrošinātos, gan nenodrošinātos aizdevumus, parādu konsolidāciju un daudzus citus par ļoti saprātīgām likmēm.

    NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ir meitasuzņēmums vienai no spēcīgākajām finanšu grupām Eiropā un pasaulē ar lielu kapitālu. NOVA GLOBAL FINANŠU PAKALPOJUMI īsteno stratēģiju klātbūtnei tur, kur ir vērojama izaugsme, pieslēdzot klientus tās radītajām iespējām, palīdzot uzņēmumiem augt, attīstīties ekonomikai un indivīdiem realizēt savas ambīcijas.

    Nosūtiet aizdevuma pieprasījumu tūlīt !!!
    Vārds: Camilla Karlsen (Aizdevumu centra amatpersona)
    Kontaktinformācija: novaglobalfinances@gmail.com

    AtbildētDzēst
  4. Labdien, dāmas un kungi!
    Vai jums ir nepieciešams finanšu atbalsts (aizdevums)?
    Liela daļa cilvēku saskaras ar nelaikā esošām finanšu problēmām, un vairums no viņiem augsto procentu likmju, nepietiekamā nodrošinājuma, parāda un ienākumu attiecības, zemā kredītvērtējuma vai citu iemeslu dēļ nespēj saņemt kapitāla aizdevumus no savām vietējām bankām vai citām finanšu institūcijām.

    Ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, es ieteiktu jums sazināties ar manu uzņēmumu, un mēs jums palīdzēsim saņemt aizdevumu.
    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (individuālais aizdevums, biznesa aizdevums, hipotēkas aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, gan nodrošinātus, gan nenodrošinātus aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 20 miljoniem eiro. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Papildinformāciju par mūsu aizdevuma piedāvājumu; šeit ir mūsu kontaktinformācija.
    Kontaktpersonas e-pasts: novicapfinancialservices@gmail.com
    Kontakta numurs: +31642117819 (WhatsApp)

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresaino bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un veikt darījumus jebkurā vietā un vietā, kur jums tas nepieciešams.

    AtbildētDzēst
  5. Sveiki, vai jums ir nepieciešams finansiāls atbalsts? Vai jums ir nepieciešams aizdevums?
    Esmu Susan Benson no Sunshine Financial Group. Esmu aizdevējs un arī finanšu konsultants.

    Mēs sniedzam visa veida aizdevumu pakalpojumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums, hipotēkas aizdevums un daudzi citi). Mēs sniedzam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, gan nodrošinātos, gan nenodrošinātos aizdevumus ar pieejamu procentu likmi 3% gadā. Lai iegūtu papildinformāciju par mūsu pakalpojumu, varat vienkārši rakstīt mums pa pastu: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com vai rakstīt mums tieši vietnē WhatsApp vai Telegram pa tālruni: +447903159998 un saņemt atbildi uzreiz.

    Mēs esam visaptverošs finanšu pakalpojumu uzņēmums, un mēs esam apņēmušies palīdzēt jums uzlabot ilgtermiņa un īstermiņa finanšu mērķus, jo jūsu galvenais mērķis ir jūsu finanšu stabilitāte.

    Tā kā notiek visā pasaulē, daudzi cilvēki saskaras ar nesavlaicīgām finanšu problēmām, un dažiem no viņiem dažu iemeslu dēļ ir tik grūti iegūt aizdevumu no savām vietējām bankām vai citiem finanšu institūtiem.

    Mēs varam jums palīdzēt rast risinājumu jūsu finanšu problēmām, vienkārši rakstiet manai firmai, un mēs jums palīdzēsim saņemt aizdevumu. Mēs esam palīdzējuši daudzām personām un organizācijām, kuras ir saskārušās ar finansiālām grūtībām visā pasaulē. Kad jūs piesakāties kopā ar mums, jūs piesakāties pie uzticama uzņēmuma, kas rūpējas par jūsu finanšu vajadzībām, mūsu galvenā prioritāte ir jūsu finansiālā stabilitāte.

    Lai iegūtu papildinformāciju par mūsu aizdevuma piedāvājumu, lūdzu, atsūtiet mums savu aizdevuma pieprasījumu, izmantojot:
    E-pasts: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) VAI;
    WhatsApp: +447903159998
    Jūs varat rakstīt mums jebkurā laikā un vietā.
    2020 © ️Visas tiesības rezervētas

    AtbildētDzēst
  6. Sveicināti un laipni lūdzam Spotlight Global Loan Services, mans vārds ir Klaudija Kleina, es esmu aizdevējs un arī aizdevumu konsultants.

    Vai jums ir nepieciešams finanšu atbalsts? Vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir apstiprinoša, es ieteiktu jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotlightglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | un jūsu kontā ir aizdevums 24 stundu laikā, jo mēs piedāvājam izcilus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (individuālais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Mēs zinām, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu institūcijām, ņemot vērā augsto interesi. likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli.

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresaino bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un veikt darījumus jebkurā vietā un vietā, kur jums tas nepieciešams.

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumi / jautājumi? - Nosūtīt e-pastu uz | spotlightglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | & Saņemiet atbildi vienā mirklī.

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsit aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir jūsu rokās!

    AtbildētDzēst
  7. SVEIKI; Vai jums ir nepieciešams aizdevums?
    Mēs piedāvājam visu veidu aizdevuma pakalpojumus: personīgais aizdevums, biznesa aizdevums, hipotēkas aizdevums, auto aizdevums, parāda konsolidācijas aizdevums, aizdevums rēķinu apmaksai un daudz kas cits.

    Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai finansētu savu projektu?
    Mēs varam jums palīdzēt ar aizdevumu, lai īstenotu tādus projektus kā: māju, biroju, saimniecību celtniecība, kā arī finansētu jūsu ceļojumu projektus, jūsu uzņēmumu vai projektu, kuram jums nepieciešams ārējs finansējums.

    Vai jums ir nepieciešams ieguldījumu fonds?
    Mēs varam ieguldīt jūsu lielajos projektos. Tas ir paredzēts uzņēmumiem, kas meklē ieguldītājus, lai finansētu savus pētniecības projektus, nekustamā īpašuma projektus, pārņemšanu un citas biznesa vajadzības.

    IZVĒLIES LABĀKĀS AIZDEVUMA VARIANTUS TŪLĪT !!!
    Lai iegūtu papildinformāciju par mūsu pakalpojumiem, sazinieties ar mums pa šo e-pasta adresi: novaglobalfinances@gmail.com vai WhatsApp: +31642117819

    Ko mēs piedāvājam;
    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus. Mēs piedāvājam gan nodrošinātus, gan nenodrošinātus aizdevumus, kā arī jūs varat pieteikties gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumiem ar ļoti saprātīgu procentu likmi. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Mēs varam palīdzēt!
    NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ir meitasuzņēmums vienai no spēcīgākajām finanšu grupām Eiropā un pasaulē ar lielu kapitālu. Mēs īstenojam stratēģiju klātbūtnei tur, kur tiek atrasta izaugsme, piesaistot klientus tās radītajām iespējām, palīdzot uzņēmumiem augt, ekonomikai plaukt un indivīdiem realizēt savas ambīcijas. Mēs daudzus gadus darbojamies tirdzniecībā un mūsu laikā esam izsnieguši neskaitāmus aizdevumus. .

    Lai iegūtu papildinformāciju par aizdevuma piedāvājumu, šeit ir mūsu kontaktinformācija:
    Vārds: Camilla Karlsen (aizdevumu centra darbinieks)
    Kontaktu pasts: novaglobalfinances@gmail.com
    WhatsApp: +31642117819

    AtbildētDzēst
  8. Labdien, mans vārds ir Klaudija Kleina, es esmu aizdevējs un arī finanšu konsultants.

    Vai jums ir nepieciešams finanšu atbalsts? Vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir apstiprinoša, es ieteiktu jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotlightglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | un jūsu kontā ir aizdevums 24 stundu laikā, jo mēs piedāvājam izcilus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (individuālais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Mēs zinām, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu institūcijām, ņemot vērā augsto interesi. likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli.

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresaino bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un veikt darījumus jebkurā vietā un vietā, kur jums tas nepieciešams.

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumi / jautājumi? - Nosūtīt e-pastu uz | spotlightglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | & Saņemiet atbildi vienā mirklī.

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsit aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir jūsu rokās!

    AtbildētDzēst
  9. Labdien, paldies Markam Viljamsam, kurš aizdeva man aizdevumu, lai šodien glābtu mana slimā bērna dzīvību, lūdzu, ikvienu, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevuma e-pasts: markwilliamstrustfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  10. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN FROM A GENUINE FINANCE COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com

    I am Mrs,Leores Jazbel by name, I live in United State Of America, who have been a scam victim to so many fake lenders online between November last year till July this year but i thank my creator so much that he has finally smiled on me by directing me to this new lender who put a smile on my face this year 2020 and he did not scam me and also by not deceiving or lying to me and my friends but however this lending firm is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gave me 2% loan which amount is $900,000.00 united states dollars after my agreement to their company terms and conditions and one significant thing i love about this loan company is that they are fast and unique. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine. If you need a genuine loan without cost/stress he his the right loan lender to wipe away your financial problems and crisis today. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly via Call/Text: +1(415)630-7138 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    When it comes to financial crisis and loan then BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE is the place to go please just tell him I Mrs. Leores Jazbel direct you Good Luck.......................

    AtbildētDzēst
  11. Sveiki visiem. Es redzēju komentārus no cilvēkiem, kuri jau saņēma aizdevumu no CHRISTY WALTON, un tad es nolēmu pieteikties saskaņā ar viņu ieteikumiem, un tikai pirms dažām stundām es savā personīgajā bankas kontā apstiprināju kopējo summu 30 000 eiro, kuru es pieprasīju. Šī ir patiešām lieliska ziņa, un es iesaku visiem, kuriem nepieciešams reāls aizdevums, pieteikties, izmantojot savu e-pastu (christywalton355@gmail.com) Es tagad priecājos, ka esmu saņēmis pieprasīto aizdevumu

    AtbildētDzēst
  12. Christopher Austin aizdevumu firma ir viena no pasaulē lielākajām privāto aizdevumu firmām. Mūsu pakalpojums aptver visas pasaules valstis, attālums nekad nav šķērslis. Ja jūs meklējat kapitālu uzņēmējdarbības uzsākšanai vai jau esošā biznesa papildināšanai un izaugsmei. Vai esat pieteicies aizdevumu bankās un esat noraidījis jūsu kredīta pieteikuma failus, mēs esam finanšu ekspertu grupa, kas var palīdzēt jums sasniegt nepieciešamo summu un apstākļos, kas atvieglos jūsu dzīvi, mēs esam jūsu labākais risinājums , mūsu pakalpojumi ir unikāli un vienreizēji. Mēs rūpējamies par jūsu biznesa izaugsmi. Mēs piešķiram aizdevumus, sākot no 5 mēnešiem līdz 28 gadiem, un mēs piešķiram no 3000 līdz 20 000 000 eiro. Mēs apliecinām jums par ievērojamu pieredzi, sazinieties ar mums jau šodien un ļaujiet mums palīdzēt jums ar aizdevumu, lai attīstītu jūsu biznesu, mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus. Christopher Austin aizdevumu firma piedāvā ļoti ātrus un vienkāršus aizdevumu pakalpojumus.


    Mūsu uzņēmuma adrese ir
    Christopher Austin Loan Company
    60 Elliott Ave Yonkers, New York (NY), 10715, USA.
    Whats-app: +1 (914) 594-8099
    E-pasts / Hangout sesija: christopheraustinloanfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  13. Laba diena, tagad esmu ļoti laimīga, jo tikko esmu saņēmusi savu aizdevumu 69 000 eiro apmērā no šīs labās kompānijas - LAPO. Labi sazinieties ar viņiem, ja jums ir nepieciešams ātrais kredīts. Sazinieties ar viņiem tūlīt, izmantojot šo e -pastu: (lapofunding960@gmail.com) vai WhatsApp: +447883183014

    AtbildētDzēst
  14. Sveiki visiem, esmu zaudējis naudu tik daudzām kompānijām, kuras ir uzdevušās par īstiem aizdevējiem, bet visas manas pūles ir bijušas veltas, esmu zaudējis vairāk nekā 35 000 eiro viltus aizdevējiem, kuri apgalvo, ka viņi nav. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar īsto aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņa aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, bez bailēm sazināties ar viņiem pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst
  15. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Vai esat finanšu krīzē vai jums ir nepieciešama nauda, lai sāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu parādu, samaksātu rēķinus vai sāktu labu biznesu? Jums ir zems kredītreitings un jums ir grūti iegūt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām un citām finanšu iestādēm? Šeit ir jūsu iespēja saņemt aizdevumu no mūsu organizācijas. Mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām šādiem mērķiem un daudz ko citu. Aizdevums privātpersonām, biznesa paplašināšana, uzņēmējdarbības uzsākšana, izglītība, parādu konsolidācija, aizdevumi ar grūtībām. Mēs piedāvājam aizdevumu ar zemu procentu likmi 3%. Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: mrrolandjohnson62@gmail.com

    AtbildētDzēst
  16. Sveiki, dāmas un kungi! Vai jums ir nepieciešams ātrais kredīts 24 līdz 48 stundu laikā? Ja jūsu atbilde ir jā, es ieteikšu pieteikties aizdevumam Novelty Finance.

    Mani sauc Davina Klēra, es esmu finanšu direktore un arī finanšu konsultante. Esmu pamanījis, ka daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt aizdevumu bankās vai citās finanšu institūcijās augsto procentu likmju, nepietiekama nodrošinājuma, parāda un ienākumu attiecības, zema kredītreitingu vai citu iemeslu dēļ. Ikvienam, kurš meklē aizdevumu, es ieteikšu sazināties ar Novelty Finance, lai saņemtu aizdevumu, jo tā ir uzticama un uzticama aizdevumu kompānija, un jūs varat ar viņiem strādāt. Varat sazināties ar viņiem pa e-pastu: noveltyfinances@gmail.com VAI sūtiet ziņu vietnē WhatsApp, izmantojot +447915601531, lai iegūtu plašāku informāciju.

    NOVELTY FINANCE nodrošina finansēšanas risinājumus. Viņi piedāvā visa veida aizdevuma pakalpojumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi). Tie piedāvā elastīgas un vairākas aizdevuma iespējas, tostarp nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, kas ir pielāgoti jūsu finanšu vajadzībām.

    Ko jūs saņemat, piesakoties Novelty Finance:
    √ Tūlītēja piekļuve jūsu līdzekļiem pēc apstiprināšanas.
    √ Konkurētspējīgas procentu likmes (3% gadā)
    √ Elastīgi atmaksas noteikumi
    √ Iespēja ātrāk atmaksāt aizdevumu
    √ Vienkārša apstiprināšana, ja nepieciešami papildu līdzekļi
    √ Jums nebūs jāsteidzas atmaksāt kredītu, jums tiks dots laiks uzsākt kredīta atmaksu.
    √ Nav slēptu maksu

    Kā pieteikties:
    Pieteikties aizdevumam ir ātri un vienkārši!
    Ja jūs interesē pieteikties aizdevumam ar Novelty Finance un nepieciešama plašāka informācija par aizdevuma piedāvājumu, NOSŪTĪT E-PASTA E-PASTI uz (noveltyfinances@gmail.com) VAI sūtiet ziņu WhatsApp pa +447915601531, lai iegūtu plašāku informāciju un mutiskus ziņojumus. Noteikumi un nosacījumi ir spēkā.

    AtbildētDzēst
  17. Es kļuvu par krāpniecības upuri, bet, kad ieraudzīju ziņu par kredītu par to, kā sieviete ar trim bērniem saņēma aizdevumu no Mr. Christ Harmony aizdevuma piedāvājuma, es biju satriekta. Es tikko saņēmu savu aizdevuma apstiprinājumu 2023. gada 5. septembrī un saņēmu aizdevumu 2023. gada 6. septembrī. Ja esat nonācis finanšu krīzē, sazinieties ar šo privāto aizdevēju, kurš visā pasaulē piešķir aizdevumu ar 2% procentu likmi. . Saņemiet savu likumīgo aizdevumu, izmantojot Mr. Christ aizdevuma piedāvājumu, un pārtrauciet tērēt laiku ar viltus aizdevējiem. Sazinieties tagad pa e-pastu: christharmonyloanfund@gmail.com

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru